vrijdag 12 februari 2010

Vershuys bakkerij Gommans in top 3 beste Limburgse Echte Bakkers.

28 januari 2009 - Bron: Hallo
Twee bakkers uit de gemeente Horst aan de Maas, te weten Bakkerij Derix uit Horst en Bakkerij Gommans uit Sevenum, waren genomineerd als Beste Echte Bakkers van Limburg. Op woensdag 20 januari is de uitslag bekend gemaakt.

Bij bakkerij Derix uit Horst kan de vlag uit. Deze Echte Bakker is in Echt uitgeroepen tot beste bakker van Limburg. Marc Derix is zeer te spreken over de prestatie van Bas en Joep Gommans van collega bakker Bakkerij Gommans uit Sevenum. "De prestatie van Bas en Joep mag gerust uniek worden genoemd. Derde bij de Limburgse Kampioenschappen en zesde op de Nederlandse ranglijst op het gebied van kwaliteit. Dat is uniek voor deze regio. Zij verdienen alle lof en geven ons de juiste prikkel om het uiterste uit de kan te halen bij vakwedstrijden. Ik prijs me gelukkig met zulke fijne collega's."


Bakkerij Gommans uit Sevenum werd 3de.
Ook bij bakker Gommans zijn op 16 december vijf producten opgehaald voor de keuring. Joep Gommans: "Het was een erg spannende dag. Je weet immers niet welke producten er worden opgehaald, dus is het moeilijk om de focus in de bakkerij op bepaalde producten te leggen. Je moet dus over je hele assortiment goed scoren en dat vergt een enorme inspanning van de bakkers".

Joep Gommans over de concurrentie: "Een Echte Bakker is al een bijzondere bakker met een hogere kwaliteitsnorm dan een warme bakker. Binnen het Echte Bakkersgilde is de afdeling Limburg al drie jaar op rij de beste afdeling van Nederland. Om binnen die afdeling nog eens met de beste vijf te strijden om de titel, geeft een zeer zware concurrentiestrijd. Het bakkersteam van Gommans, dat een grote bijdrage heeft geleverd aan het behaalde resultaat, gaat een weekend weg op kosten van de zaak. Ook de klanten kunnen tellen op een lekkere attentie. Joep: "In de afgelopen vijf jaar is er keihard gewerkt, om naar een top drie notering in Limburg toe te werken en naar een top tien notering in Nederland. Dat is gelukt. Landelijk staan we op de zesde plaats van de 250 Echte Bakkers". Bas en Joep Gommans over het resultaat van bakkerij Derix uit Horst: "Wij willen bij deze Marc Derix nog eens van harte feliciteren met het geweldige resultaat. De nieuwe gemeente Horst aan de Maas mag zich gelukkig prijzen met twee topbakkerijen binnen de gemeente".

Bekijk het Vershuys assortiment van Bakkerij Gommans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten