donderdag 9 september 2010

Vershuys.com nieuwe hoofdsponsor Peelpush Meijel

Bron: Meijel, 9 september 2010, www.peelpush.nl

Volleybalvereniging Summa Peelpush uit Meijel, met het damesteam spelend in de nationale eredivisie (DELA-League) en met heren 1 en dames 2 in de nationale 1e divisies, heeft een nieuwe hoofdsponsor. Na 12 seizoenen succesvolle samenwerking en naamskoppeling met Summa Adviesgroep uit Panningen, neemt internetonderneming Vershuys.com het hoofdsponsorschap ten minste 6 jaar over. Met ingang van seizoen 2010/2011 wordt de nieuwe naam van de vereniging dan ook Vershuys.com Peelpush.
Vershuys.com uit Sevenum bezorgt in de regio Limburg en Brabant versproducten bij de particulier thuis of bij bedrijf of school. Binnen het groeiplan van Vershuys.com krijgt naast diverse geplande commerciële campagnes in de genoemde regio’s, ook het sociale en sportieve aspect zijn plek middels verbintenis aan eredivisionist Peelpush. Gezonde voeding samen met sportiviteit staat aan de basis van een gezond lichaam.

Tijdens een speciale sponsorpresentatie op vrijdagavond 8 oktober zal de verbintenis tussen bedrijf en vereniging nader worden gepresenteerd. Op deze avond zullen ook de overige leden van de sponsorclub en de selectieteams van Vershuys.com Peelpush worden voorgesteld aan supporters en publiek en kan tevens een gerenoveerde sporthal De Körref worden bewonderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten