woensdag 10 november 2010

Vershuys op No 28 in de Vers Top 100 2010

Houten, 10 november 2010,

Dit jaar is Vershuys.com één van de bedrijven die door een vakjury is uitgekozen voor een notering in de 2010 editie van de Vers Top 100 Nederland. De crème de la crème van de Nederlandse verssector. Uiteindelijk kreeg Vershuys.com een mooie 28ste plaats tussen 100 gerenommeerde Nederlandse bedrijven als Albert Heijn, The Greenery, FEBO, Dr. Oetker en vele anderen.

Criteria
Wanneer een bedrijf, product of concept in aanmerking wil komen voor een plek in de Vers Top 100, dan moet het aan twee harde voorwaarden voldoen.

1. Het bedrijf of de organisatie moet met een (hoofd) kantoor in Nederland zijn gevestigd.
2. Het bedrijf, product of concept moet ‘scoren' op de criteria: innovatief vermogen, ondernemerschap, groeiperspectief, duurzaamheid.

Vershuys.com scoorde hoog op Ondernemerschap, Duurzaamheid en Groeiperspectief.


Naar http://www.verstop100.nl/

Jurysamenstelling
De samenstelling van de jury voor de Vers Top 100 NL bestaat elk jaar uit een representatieve groep mensen uit de verssector of mensen die daar met grote deskundigheid een visie op hebben.

Voor de editie van 2010 namen de volgende personen deel:

Mevrouw D. Corijn: Food Innovatie Adviseur Syntens, de heer T. Baas: Secretaris Ned. Ver. v/d Bakkerij en Zoetwaren Industrie, de heer R. van der Kruijk: Secretaris COV (Centrale organisatie voor de vleessector), de heer C. de Bruijne: Food Adventure, De heer J. Stroeken: Directeur GroentenFruit Bureau en de heer Niels Dijkman: ABN AMRO (Sector Banker AgriFood).

Waarom Vershuys.com?
In Limburg en Brabant hoeft men de deur niet meer uit om verse boerderijproducten te kopen. Ze zijn te bestellen op internet en worden vervolgens kakelvers thuis bezorgd. Het Vershuys - een initiatief van Huub Heijer, oprichter van champignonconcern Heveco, en internetondernemer Marwin Dekkers - verleent een 100% vers-garantie. Wat vandaag wordt geoogst, ligt morgen op het bord. Daarmee gaan ze de strijd aan met supermarkten, waarvan de versproducten vaak langer onderweg zijn en door verschillende handen gaan. Vershuys.com verkoopt groeten, fruit, vlees, vis, zuivel, brood, ijs en ook kruidenierswaren. Om een compleet assortiment te bieden, biedt Vershuys naast seizoensproducten van eigen versproducenten, ook versproducten van elders aan. Op alle producten die worden afgeleverd, kan de consument aflezen van welke versproducent ze zijn en wanneer ze zijn geoogst of vervaardigd. Klanten kunnen hun bestellingen thuis laten bezorgen of ook zelf afhalen bij boerderijwinkels in de regio.  http://www.vershuys.com/

Op naar 2011
Voor 2011 kunnen alle bedrijven en organisaties die een innovatieve, opmerkelijke en/of buitengewone bedrijfsvoering, product of dienst hebben ontwikkeld, in aanmerking komen voor deze ranglijst. Derden mogen een bedrijf, product of dienst aandragen. Dit kan allemaal via de website http://www.verstop100.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten