maandag 10 januari 2011

CHAPEAU LIMBURG: Via vershuys.com kunt u de lekkerste en verse boodschappen aan huis laten bezorgen

Bron: Chapeau Limburg, Magazine over het goede leven in Limburg en de EUregio, Nummer 1, Jaargang 15, 2011 

We leven in een tijd waarin we eigenlijk elk product in de supermarkt kunnen kopen. Een gemiddelde supermarkt heeft al gauw 10.000 producten in het assortiment. En toch hebben we met z’n allen het gevoel dat we iets missen. We willen graag gezonder eten, maar in de hectiek en door de verleiding van de supermarkt lukt dat vaak niet. We kopen meer dan we nodig hebben. We zijn op zoek naar versheid direct van ‘t land, houdbaarheid en pure smaak van unieke en gezonde versproducten. Waar zijn toch die typische specialiteitenwinkels gebleven? En we zouden graag meer streekproducten willen eten, zodat we boer en milieu helpen zonder dat het per se duurder hoeft te zijn. Een utopie? Nee, Vershuys.com heeft dit verlangen naar vers en puur eten weten te realiseren via internet en levert het lekkerste voedsel uit Limburg en Brabant direct van de beste versproducenten bij u thuis. Initiatiefnemer en commercieel directeur Marwin Dekkers weet er alles van.


 „De consument wil graag gezonder eten met pure producten. Gemiddeld zijn versproducten al negen dagen onderweg voordat ze in het boodschappenkarretje van de consument liggen. Merkloos en passieloos. Dit komt de smaak, maar ook de vitamines en mineralen niet ten goede. Met internet maken wij het mogelijk vóór 11 uur te bestellen bij gekende versproducenten met passie voor kwaliteitsproducten, die de volgende dag al topvers thuis bezorgd worden.”

De gedachte dat het daardoor duurder wordt is onjuist. „Nee. Vershuys.com zet haar prijzen gelijk of onder die van vergelijkbare producten van de supermarkt. Wij noemen dit concept ‘Altijd verser. Niet duurder!’ Daarnaast werken we met leuke aanbiedingen en elke week mooie, gratis kennismakingsproducten voor vaste klanten. Wel betalen de klanten bezorgkosten, dat is ook logisch. Maar dit is een vast laag bedrag - ongeacht waar je woont in Limburg of Brabant − vanaf € 3,50 op een zelf gekozen bezorgdag en tijdstip. Als je dan de extra tijd, parkeerkosten, extra werk, teveel aan impulsboodschappen meeneemt en het gemak en de kwaliteit van Vershuys.com aan huis meemaakt, blijkt het voor niemand een issue meer te zijn.”
Het assortiment van Vershuys is heel gevarieerd. „Het aanbod is erg breed en bevat alle wekelijks benodigde boodschappen: groente, fruit, brood, vlees, vis, gevogelte en wild, patisserie, ijs, ambachtelijke streekproducten en vele versspecialisaties zoals o.a. verse maaltijden, soepen, salades en meer. Maar ook voor handige wekelijkse kruidenierswaren zoals o.a. zoet beleg, pasta’s, schenkboter kunt u bij Vershuys.com terecht. Ook onze menuservice wordt zeer gewaardeerd waarmee iedereen heerlijk vers en economisch kan koken en met één muisklik recept en alle losse ingrediënten bestelt.”

De naam zegt het al, Vershuys is natuurlijk bijzonder goed in verse producten. „Dat zijn er zoveel van heel goede speciaalzaken. Bijvoorbeeld Patisserie Broekmans Venlo, Smit Vis Veghel, Echte bakker Gommans Sevenum, Theo Clevers IJs Grubbenvorst, Ambachtelijke slager Hoeben Asten, Kaasboerderij de Ruurhoeve Hoogeloon, Dings Aardbeien Belfeld, Livar en Fruitveiling Margraten. Maar bekijk onze website voor veel meer bekende namen en streekproducenten. Dit is ook de reden dat de kwaliteitshoreca en het bedrijfsleven ons steeds meer vindt voor echte verskwaliteit, levering van streekproducten, culinaire events, picknicks en verslunches.”

De formule van Vershuys slaat aan en daarom groeit het bedrijf fors. Marwin Dekkers: „We zijn niet over één nacht ijs gegaan en hebben in Vershuys.com de beste mensen gecombineerd op het gebied van agri, retail, logistiek en e-commerce. Dat betaalt zich nu al na een dik jaar uit, gezien de immer versnellende groei van Vershuys.com, waardoor we keer op keer verrast worden. Op dit moment bedraagt onze klantenbasis duizenden mensen in Limburg en Brabant die hun belangrijkste boodschappen en hun gezondheid toevertrouwen aan Vershuys.com. Dat is onze grootste inspirator. En in de toekomst zullen we ons assortiment op versgebied en streekproducten blijven uitbreiden.

We gaan hierin ook Europese streekproducten verkennen voor de ‘fijnproever’. We zullen steeds meer gemak op de website combineren met kant en klare maaltijden van lekkere en pure producten, vers bereid voor de drukke tweeverdienersgezinnen. Verder zal Vershuys.com haar verantwoordelijkheid nemen in de versterking van de leefbaarheid van de kleinere kernen voor ouderen in samenwerking met gemeentes en zorgdienstverleners. Boodschappen via internet bestellen wordt heel gewoon. Maar voor ‘t lekkerste vers thuis, moet u in de toekomst zijn bij Vershuys.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten