zondag 12 augustus 2012

Vershuys.com start met boodschappen-afhaalpunten met Pluim Kinderopvang
Vanaf 1 september a.s. biedt Pluim Kinderopvang een extra service aan ouders die hun kind(eren) onderbrengen bij kinderdagverblijf Sproetje en buitenschoolse opvang Otje, namelijk de boodschappenservice. Hiervoor heeft de kinderopvangorganisatie samenwerking gezocht met de online boodschappenservicevan Vershuys.com. Een primeur in de regio, Pluim is namelijk de eerste kinderopvangorganisatie die een dergelijke boodschappenservice aanbiedt.

Ouders die hun kind(eren) op een van deze locaties onderbrengen wordt de mogelijkheid geboden om via Vershuys.com hun boodschappen te bestellen en deze tegelijkertijd met het ophalen van hun kind(eren) mee naar huis te nemen. Met deze extra afhaalservice wil Pluim Kinderopvang ouders tijd besparen en wil ze in gezamenlijkheid met Vershuys gezond eten stimuleren. Een opgave die in de hectiek van heden ten dage en de verleiding van het veelzijdige aanbod in de supermarkt niet eenvoudig is. Tevens biedt Vershuys Pluim Kinderopvang de mogelijkheid om te sparen voor ‘een goed doel’. Voor iedere bestelling die wordt geplaatst wordt een bedrag voor het eigen gekozen ‘goede doel’ toegevoegd.

Start boodschappenservice
Alle ouders die hun kinderen onderbrengen bij KDV Sproetje en BSO Otje ontvangen een waardecoupon van € 5,- die ze bij de eerste bestelling kunnen inwisselen. Tevens worden er de eerst keer dat de boodschappen worden gebracht geen bezorgkosten in rekening gebracht. Als extraatje krijgen de eerste tien ouders die hun boodschappen bestellen een pakketje met streekproducten aangeboden door Vershuys.

Vershuys
Vershuys.com is een online verssupermarkt met een ruim assortiment. Het versassortiment komt elke dag vers en vol vitaminen van bekende boeren, slager en bakker uit de eigen regio en is vaak voordeliger geprijsd dan de supermarkt. Naast het versassortiment bezorgt Vershuys ook de dagelijkse boodschappen tegen reguliere supermarktprijzen met een keuze uit meer dan 4.000 producten.

Toekomst
Wanneer de boodschappenservice van Vershuys in samenwerking met Pluim Kinderopvang goed gaat lopen, zullen in de toekomst afhaalpunten voor de boodschappen op meerdere Pluim-locaties worden aangeboden. Op deze manier wil Pluim kinderopvang ouders nog meer ontzorgen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten