woensdag 12 september 2012

Verse Elstar oogst



11 september 2012

Verse Elstar oogst


Even wachten loont. Deze week leveren onze appeltelers Frank Hoeymakers en Jac van Enckevort uit Sevenum de eerste overheerlijke knapperige Elstar appels vers uit eigen regio.

De populairste en meest gegeten appel van eigen bodem is de Elstar. Onze telers kijken vooral naar kwaliteit en gaan ervoor het beste product naar u te brengen. Onvergelijkbaar met uw supermarkt: hardheid, juiste suikerwaardes en natuurlijk de mooie rode kenmerkende blos van de Elstar, zijn slechts een paar uitgangspunten voor topkwaliteit. De rest is pure passie en vakkenis. Over twee weken is de Jonagold ook vers van de eigen bomen van beide telers beschikbaar. Diverse andere typisch Nederlandse soorten volgen.

Proeft en geniet u mee?
Team Vershuys


PS Maandkado augustus
Spaart u weer mee met minimaal 3 bestellingen voor het maandkado september?
Komende week wordt het maandkado augustus bekend en volgende week starten wij met uitdelen aan de deur.




Vanaf as vrijdag: gebak van Bakkerij 't Bruedje
Vanaf as vrijdag zijn de gebaksproducten van onze hardwerkende ambachtelijke bakkers uit Blerick bestelbaar. Uiteraard geleverd in de kenmerkende witte doos. U krijgt veel kwaliteit en heel veel inhoud voor een wel heel strakke prijs.
Ideaal voor verjaardagen, bedrijfstractaties of visite.

Wat dacht van onderstaande luxe kersen-slagroom taart voor € 10,49?

Uiteraard kunt u ook de heerlijke luxe taarten van Patisserie Broekmans Venlo-Venray-Roermond of Bakkerij Broekmans Panningen-Maasbree-Grubbenvorst-Asten-Someren-Horst blijven bestellen.

Eerste boodschappen afhaalpunt bij Pluim
Vanaf 1 september is Vershuys met het eerste afhaalpunt gestart met kinderdagverblijf het Sproetje en buitenschoolse opvang Otje te Blerick. Ouders bestellen hun boodschappen via de pilotwebsite afhaalpunt.vershuys.com, halen hun kinderen op en nemen direct hun boodschappen mee naar huis.

Voor elke boodschap, die op het afhaalpunt wordt besteld, wordt direct € 1,50 gespaard voor het Digitale Boekproject van Pluim.



Komende tijd rolt Vershuys.com diverse afhaalpunten uit. Mocht u geïnteresseerd zijn in een afhaalpunt voor boodschappen als bedrijf voor uw medewerkers of klanten, als instelling voor uw clientèle of bijvoorbeeld als restaurant/café -liggende aan een drukke rijksweg-, laat het ons weten op info@vershuys.com.


Verbeteringen website vershuys.com
We zijn druk bezig met verbeteringen aan de website Vershuys.com, die we in oktober willen lanceren.

Zo wordt het bestellen en scrollen veel sneller, kunt u gebruik maken van meerdere boodschappenlijstjes met uw terugkerende producten en wordt het zoeken sneller en gerichter. En als mooiste nieuwe functie blijft uw winkelmandje bewaard en kunt u uw bestelling opbouwen over meerdere dagen, net zoals een handgeschreven boodschappenlijstje eigenlijk. Als laatste worden mislukte iDeal-betalingen zo goed als onmogelijk gemaakt.

In oktober kunt u ook gebuik gaan maken van zogenaamde koelboxen in plaats van koeltassen, zodat u niet meer thuis hoeft te blijven voor onze versagenten. Een koelbox garandeert voor maximaal 6 uur de juiste temperatuur van uw gekoelde verswaren in een omgevingstemperatuur van maximaal 30 graden.




Aanbiedingen

O.a. met
Van
Voor
Hoeymakers Elstar 5 stuks
Direct-uit-de-buurt (Sevenum) van onze eigen telers!
€1,98
€1,29
Koolrabi Zui-NL per stuk
AANRADER: Zuid-NL, heerlijke smaak.
€0,89
€0,49
Le Perron ouderwets krentenbrood
Een heerlijk biologisch krentenbrood uit vervlogen tijden.
€3,49
€2,99
Gehakt half-om-half 500 gr
Ambachtelijk de lekkerste van onze slager Geertsen.
€3,38
€2,45
Champignons bakje 250 gr
Direct van onze teler Agaricus uit Sevenum.
€0,95
€0,65
Weense kersen taartje 770 gr
FLORIADETOPPER: must van Patisserie Broekmans!
€9,25
€8,25

Geen opmerkingen:

Een reactie posten