maandag 8 oktober 2012

Vershuys.com Gratis cursus: digitaal tablet gebruik voor vrienden en naastenGratis cursus digitaal tablet gebruiken

Op de uitgebreide en gezellige familiebeurs op 19, 20 en 21 oktober 2012 in de Evenementenhal Venray kunt u of uw naasten een GRATIS cursus 'Met gemak digitaal tablet gebruiken en online boodschappen bestellen' volgen van ca. 45 min.
Uiteraard proeft u tegelijkertijd ook van de heerlijke producten van Vershuys.com. Voor jong en oud dus. Elke dag wordt deze cursus 4x georganiseerd voor jong (25+ jaar) en oud (75+ jaar). Bent u ge├»nteresseerd of wilt u familie of ouders opgeven? Iedereen is van harte welkom:

Schrijf u GRATIS in op www.vershuys.com/digitaaltablet.html op een van de dagen en tijdstippen en wij zien u graag verschijnen. Reageer snel want vol=vol.

U betaalt enkel de dagtoegang voor de beurs aan de kassa van € 6,-, kinderen tot 11 jaar en 65-plussers betalen € 3,50 en kinderen tot 6 jaar zijn gratis.

Bovenstaande cursus wordt u aangeboden door de volgende samenwerkende partners, die u tevens  met enkele aardigheidjes zullen verrassen tijdens de cursus:  Saturn Venlo, Munckhof Groep, De Zorggroep, Rabobank Maashorst, Regioproduct.nl, PLUS Benders en Vershuys.com.

Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado oktober
Spaart u weer mee met minimaal 3 bestellingen voor het maandkado oktober?

Vershuys 2.0 TIP 1

Maak kennis met onze nieuwe website op: http://afhaalpunt.vershuys.com

TIP: Om nooit boodschappen meer te vergeten: u kunt alvast in het begin van de week starten met uw boodschappenmandje te vullen. Uw mandje wordt altijd onthouden tot u bestelt. Ook wanneer u voordien uw computer of tablet afsluit.Wij zijn benieuwd naar al uw feedback op: info@vershuys.com
Wat is uw ideale afhaalpunt?

Binnen enkele weken starten we met diverse afhaalpunten in de wijk, langs de weg en op het werk. Wij zijn benieuwd wat uw meest ideale afhaalpunt zou zijn.Laat u het ons weten op info@vershuys.com? Dank u wel. 

Mooiste Kerst- of cadeaupakket

Wist u dat in 2013 Regio Venlo Hoofdstad van de smaak is. Noord-Limburg onderscheidt zich zowel op het gebied van de grootschalige, duurzame productie als op het gebied van de ambachtelijke kleinschalige productie van voedsel.

Noord-Limburg is dus een ‘regio van de smaak’ in hart en nieren. En daarom is niets leuker dan uw personeel of familie te verrassen met een persoonlijk samengesteld streekpakket op Vershuys.com. Zelfs mogelijk met verse producten, direct van de poelier, bakker, slager en boer, die perfect gekoeld door ons bij de ontvanger thuisbezorgd kunnen worden. Of u reikt het kerst- of cadeaupakket gewoon op de zaak uit.


Bel ons en vraag naar de mogelijkheden of start met het bekijken van alle mogelijke producten op Vershuys.com.

Zo persoonlijk en Kerstvers, was Kerst nog niet eerder!

Team Vershuys

Aanbiedingen

O.a. met
Van
Voor
Saucijzen half om half 400 gr
Topper van onze slager Geertsen uit Tegelen.
€2,97
€2,19
Chinese kool per stuk ca. 800 gr
Lekker en gezond, vers van de boer uit Zuid-NL.
€1,49
€0,99
Uienkruier per stuk
Flinke uienkruier heerlijk bij een soepie van Broekmans!
€2,15
€1,79
Gebraden rosbief 100 gr
Ambachtelijk de beste van slagerij Benders.
€2,33
€1,69
Le Perron Volkoren vloer 800 gr
Overheerlijke biologische volkoren vloer.
€2,49
€2,29
Broekmans bonbons top tien
De populairste bonbons van Broekmans Patisserie!
€5,25
€4,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten