woensdag 20 februari 2013

Kip kerrie uit eigen keuken


20 februari 2013
Kip kerrie uit eigen keuken


Beste boodschappen- en versliefhebbers,
Regio Venlo is dit jaar Hoofdstad van de Smaak. Daar zult u nog veel van gaan merken. De komende tijd wordt het ruime aantal heerlijke streekproducten uit de regio weer sterker uitgebreid op Vershuys.com. U heeft met Vershuys toegang tot (h)eerlijk geproduceerd lokaal, streekeigen voedsel tegen vriendelijke prijzen mét het gemak van de combinatie van de dagelijkse boodschappen tegen dezelfde prijs als uw (PLUS-)supermarkt!

We hebben deze week heerlijke huisgemaakte kipgerechten van onze poelier in de aanbieding. Een perfecte combinatie met rijst en een vers stukje kabeljauw in de pan, zelf gepaneerd! Proef het verschil van de smaak van écht eten.

We kunnen diverse blije winnaars verrassen met onze Facebook-Like-actie in samenwerking met Marnita Stomerij & Wasserij. Zie hun namen beneden.
Met verse groet,

Team Vershuys

PS Maandkado februari
Spaart u weer mee met drie bestellingen voor ons nieuwe maandkado februari?Winnaars Facebook-Like-Actie


De volgende mensen van onze Facebook-Like-Actie zijn winnaar van een gratis te stomen kolbert via Vershuys.com t.w.v. €8,95: Trudy Steeghs, Thea Lensen, Silke van Deelen en Renee Hendriks.

Wanneer jullie even een mailtje sturen naar info@vershuys.com, ontvangen jullie de waardecoupon. Gefeliciteerd en iedereen bedankt voor het meedoen!


Maandkado Januari 2013

Wij starten nu met het uitdelen van het maandkado over januari. Alle onze vaste klanten die minimaal 3 keer bestelden in januari, ontvangen een prachtig Januari exemplaar van de Delicious: "Ontdek de nieuwe smaken van 2013!"

 

Van ma 18/2 t/m zo 24/2 o.a. met
Van
Voor
Kip kerrie van eigen keuken 500 gr
Kant en klaar uit eigen keuken van onze poelier.
€5,38
€3,99
Struik tomatensoep 400 ml
Goede smaken van Struik.
€1,20
€0,90
Valess Schnitzel 2 stuks 180 gr
Eet minder vlees, proef eens 'te beste vegetarisch!
€2,59
€2,29
PLUS pittige kipsalade 150 gr
Perfecte cocktailsalades, ambachtelijk verpakt.
€1,99
€1,49
Uniform / carnavalspak stomen
Uw 'pekske' optimaal gestoomd voor volgend jaar!
€18,00
€16,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten