dinsdag 26 maart 2013

Paasgemak voor iedereen!




26 maart 2013
Paasgemak voor iedereen!

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

Komend weekend is het Pasen. Waar kiest u voor? Rijen in de winkels en al uw boodschappen zelf verzamelen óf toch lekker alles zorgeloos topvers van boer, bakker en slager thuis laten bezorgen op úw tijdstip, aangevuld met al uw benodigde boodschappen. Tegen exact dezelfde prijs als van uw eigen supermarkt. Zo heeft u alle tijd om die lekkere paasmaaltijd voor te bereiden en extra gezellige dingen met familie te doen. Kies daarom voor het moderne gemak van 2013, kies ook voor 'kwalitijd' met Vershuys.com.

We hebben voor eenieder de lekkerste producten verzameld: proef bijvoorbeeld het gelauwerde Paasbrood van onze bakker Thijs Broekmans en trakteer uw familie met een heerlijke assorti vers gebakken harde broodjes. Of kies voor een lekker vers geperste jus d'orange of voor de heerlijke Paassalades én Hemelse modder van Versboerderij de Veldweide. Ook zijn de eerste Capri aardbeitjes gearriveerd van Van Enckevort uit de kas. Zo lekker zoet heeft u ze met Pasen, ondanks de kou, niet eerder geproefd ... maak allemaal uw eigen Paaskeuze.

Een Vrolijk en extra Lekker Pasen!

Team Vershuys


PS Maandkado maart
Spaart u weer mee met drie bestellingen voor ons nieuwe maandkado maart?



Gemakkelijk herbestellen via de orderhistorie

Wist u dat u heel gemakkelijk uw vorige orders en bijbehorende facturen kunt inzien onder de orderhistorie? Ga naar 'Mijn Vershuys' in het menu en kies voor 'Historie'. Zo kunt u gemakkelijk producten opnieuw toevoegen aan uw winkelmandje uit een vorige bestelling. Ook kunt u uw boodschappenlijst eenvoudig vullen met populaire artikelen vanuit deze eerder geplaatste orders.



Colliverpakking in groenten en fruit

Voor alle instellingen en horeca, maar ook voor de particulier die zo nu en dan meer verbruikt, zijn we de categorieën grootverbruik fruit en groenten aan het vullen voor u. U wilt een colli (= 11 kg) appels, of een colli (8 bakjes*400 gr) aardbeien online bestellen? Dat kun dus, kijk onder de categorie 'Grootverbruik'. Is uw product niet in colli aanwezig? Laat het ons weten en wij voegen het voor uw gemak toe.





Venloop weer een groot feest ...

Tijdens de Venloop werden weer bijna 18.000 welkome Fairtrade Banaantjes aan de lopers uitgedeeld door PLUS Benders en Vershuys.com. Weer tot in de puntjes georganiseerd werd het wederom een nationaal loopfeest in Venlo met nog meer deelnemers dan vorig jaar, ondanks de kou . De lopers hadden het uiteindelijk warmer dan het brrr.....bananenuitdeelteam. Maar dat werd dan ook beloond met een medaille :-)
Zie hier nog meer leuke sfeerimpressie van de Venloop.



Aanbiedingen
Van ma 25-3 t/m zo 31-3 o.a. met
Van
Voor
Veldweide Bavarois Blueberry 500 ml
Deze bavarois is een topper op uw Paastafel!
€3,15
€2,65
Del Monte perziken op siroop 825 gr
Heerlijk bij zelfgemaakte hangop van boerenyoghurt!

€1,89
€1,79
Clevers Vanille ijs 500 ml
Van onze Meester-ijsmaker uit Grubbenvorst. Meesterlijk!
€4,99
€3,99
Gourmetschaal 4-6 personen 1000 gr
Het lekkerste gourmet van onze eigen slager Geertsen!
€16,79
€11,98
Bush Creek chardonnay semillon 1 l
Heerlijk lekker frisse smaak met tonen van appel en perzik.

€5,79
€4,34

Geen opmerkingen:

Een reactie posten