maandag 13 mei 2013

Broodje Vershuys.com met streekproducten voor alle medewerkers VieCuriVieCuri gaf dit jaar een bijzonder regionaal tintje aan de Dag van de Verpleging (zondag 12 mei). Op 13 mei trakteerde het ziekenhuis alle medewerkers op een broodje met regionale ingrediënten. Dit in het kader van Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak. 

Maar liefst 1500 broodjes lagen klaar op de locaties van het ziekenhuis. De Verpleegkundige Adviesraad deelde de broodjes uit aan alle medewerkers. Voorzitter Ine Vaessen van de Verpleegkundige Adviesraad is tevreden met de actie. “De Dag van de Verpleging is een moment waarop wij onze medewerkers, en de zorgprofessionals in het bijzonder, in het zonnetje willen zetten. Omdat Noord-Limburg dit jaar Hoofdstad van de Smaak is, besloten we een gezonde en leuke actie op touw te zetten, in samenwerking met het Vershuys.com. We hebben dan ook veel medewerkers blij gemaakt vandaag.”

Naast een broodje met Passie voor Vis paling uit Sevenum, ouderwetse slagersachterham van Jack Keulen uit Hulsberg of boerenkaas van Mertens uit Kessel, kregen medewerkers voordeelbonnen om in te wisselen bij regionale producenten.  Dag van de Verpleging
De internationale Dag van de Verpleging vindt jaarlijks plaats op 12 mei. Dit is de geboortedag van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde. Reden voor VieCuri om elk jaar stil te staan bij de Dag van de Verpleging. Geen opmerkingen:

Een reactie posten