woensdag 20 november 2013Naar Vershuys.com
 
Nieuwsbrief
 20 november 2013
Wij sjouwen voor de Sint veel lekkers
 
Beste versliefhebber,

Nog 1,5 week en dan is het Sinterklaas-avond. Sinterklaas werd nog nooit eerder zo goed geholpen door de webwinkeliers in Nederland. Speciaal in Limburg is het helemáál feest voor Sint:
wist u dat Vershuys.com in deze drukke tijden de Pieten extra uithelpt om niet met alle zware boodschappen te hoeven sjouwen. En Amrigo krijgt via Vershuys de echte verse winterpeen direct uit Grubbenvorst ...

Wij inspireren in deze nieuwsbrief Sinterklaas om nog slimmer en lekkerder de boodschappen te doen. Maar vooral ook heerlijk met het gezin te smikkelen en te smullen op Sinterklaasavond. Wij hebben reeds onze Vershuys gourmets tegen de voordeligste prijs voor één kilogram opperbest vers Nederlands vlees voor u klaargezet.

Veel winkelplezier!

Team Vershuys.com

PS Maandkado oktober - december
Spaar voor het GRATIS boodschappenpakket twv € 50,-. U kunt in Mijn Vershuys >> Historie zien hoeveel u aan de boodschappen reeds heeft besteed!
Heerlijk samen gourmetten

In samenwerking met slagerij Geertsen uit Tegelen heeft Vershuys.com twee bovenbeste gourmetschalen klaargezet met een fijne selectie van één kilogram topvlees, genoeg voor ca. 5-6 volwassen personen. U betaalt nu slechts € 11,99 i̶n̶ ̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶ ̶v̶a̶n̶ ̶̶̶€̶ ̶1̶6̶,̶7̶9̶.
Vul het gourmet bijvoorbeeld lekker aan met een klein Wild Gourmet direct van onze poelier Hendriks uit 't Ven Venlo.


TIP: bestel tevens uienringen, kastanjechampignons, ananas, courgette, taugé, amor tomaatjes, roseval aardappelen; allemaal heerlijke verse producten om mee te gourmetten
  
Ode aan de ambachtelijke bakker

Vergeet niet de heerlijke gevulde speculaas van Bekkerie 't Bruedje uit Blerick voor maar € 2,89 voor 250 gr in uw winkelmandje te klikken!

Of verras het hele gezin met heerlijke patisserie of een Zwarte Pieten gebak van Patisserie Broekmans uit Venlo.En natuurlijk mag het vers gebakken stokbrood van Bakkerij Broekmans niet ontbreken bij uw gourmet!
Hééemelse modder uit Sevenum

Eigenlijk staat het toetje met Sinterklaasavond gewoon vast: de enige echte Hemelse Modder van Versboerderij De Veldweide uit Sevenum. Maar zeker zo goed is ook De Veldweide Blauwe bes bavarois ... eigenlijk een perfecte combinatie.


Voor de lekkerste boerenproducten moet u zijn bij IJs- en versboerderij De Veldweide. U proeft de ambacht en de zuivel van eigen koeien meteen. U kunt uw Vershuys.com bestelde boodschappen ook lekker afhalen bij De Veldweide in Sevenum en nog wat extra lokale lekkernijen meenemen. Da's pas écht Pieten-gemak. 
De lekkerste kado's voor papa of opa

Een kadootje van Sint voor papa of opa; dat moet wel het beste lokaal gebrouwen biertje van Limburg zijn. En dan kom je bij Brouwerij de 7de Hemel in Sevenum terecht ... maar evenzo lekker bij het Gourmet. Een paar flesjes gekoelde De 7de Hemel Vorst op tafel. Dan wordt gourmetten pas écht een feest ...
Van zo 17-11 t/m zo 14-11 o.a. met
Van
Voor
Hoeymakers/Van Enckevort Jonagold 1 kg
De lekkerste appels direct van onze boeren uit Sevenum!
€1,99
€1,29
Snijbonen zak 500 gr
Het lekkerste als u ze vers snijdt.
€2,49
€1,99
Gijs appel perensap 0,74 l
Heerlijk sap direct van de boer uit Neder-Betuwe!
€3,49
€2,61
Leerdammer gatenkaas gesneden pak 200 gr
De lekkerste kaas tussen de gaten.
€2,38
€1,78
Warsteiner pils krat 24*0,3 l incl. statiegeld 
Alleen deze week: 't best gewaardeerde bier uit Duitsland.
€17,19
€12,03

 
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten