zondag 22 februari 2015

Klaar voor een mooi 2015!


Nieuwsbrief_header
 
Nieuwsbrief
22 februari 2015
 
Klaar voor een mooi 2015!
 
Beste versliefhebber,
 Om verdere groei van Vershuys.com mogelijk te maken de komende jaren, moesten we verhuizen naar een nieuwe locatie. We wilden álle dagelijkse kruidenierswaren op eigen voorraad hebben, in plaats van deze uit de winkel te laten komen, zoals eerder het geval was. Nu kunnen we u een tot bijna 100% levergarantie geven op deze kruidenierswaren.

Tegelijkertijd zagen we kansen prachtige nieuwe producten aan ons portfolio toe te voegen zoals heerlijke nieuwe sous-vide maaltijden, maar ook exclusief horeca-assortiment zoals bijzondere kruiden, exoten, exclusievere vleessoorten en veel ruimere diepvriesartikelen. Dit hebben we gedaan samen met onze nieuwe partner Daily Fresh Food te Geleen naast onze partner van oudsher, Geert Benders van PLUS Benders te Venlo.

We zijn blij u te melden dat de verhuizing achter de rug is en we er PRACHTIG bijzitten in ons nieuwe Online Boodschappencentrum te Geleen.

Helaas hebben we tijdens de verhuizing ook wat steken moeten laten vallen. U heeft gemerkt dat onze versagenten de eerste weken later dan gepland waren en dat soms groenten- en fruitproducten misten in de toevoegingen tussen de afdelingen vers en kruidenierswaren. Sinds drie weken lopen gelukkig alle processen weer gestroomlijnd, zijn alle kinderziekten eruit en gaan we aan onze belofte voor 2015 bouwen.

Graag geven we u in deze nieuwsbrief een vooruitzicht voor 2015!
Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.

Team Vershuys.com

TIP: Bestel en probeer zeker onze nieuwe 100% natuurlijke reiniger met het Vershuys Huys- en Bedrijfschoon kennismakingspakket. U vervangt direct 650 liter van uw traditionele schoonmaakmiddelen! 

PS LAATSTE WEEK BESTELBAAR: Maandkado februariU kunt deze week voor het laatst het GRATIS boodschappenpakket ter waarde van € 50,- bestellen!
  


 
Nieuw ONLINE boodschappencentrum gereed ...

Wist u dat ons gehele magazijn in slechts 1 dag is verhuisd van Venlo naar Geleen? Dat we daarvoor 14 vrachtwagenritten nodig hebben gehad? Dat het nieuwe magazijn een dag later al voor u produceerde en leverde?

En wist u dat dat uw Kerstboodschappen nog in Venlo uitgeleverd werden en uw Nieuwjaarsboodschappen reeds in Geleen? Dat we samen met onze nieuwe partner Daily Fresh Food van ca. 35 werknemers naar ca. 355 werknemers zijn gegaan?

Wist u ook dat ons nieuwe boodschappencentrum met ca. 800 m2 qua kruidenierswaren net zo groot is als voorheen het gehéle Vershuys magazijn inclusief kantoor? Dat álle Daily Fresh Food processen ISO 22000 gecertificeerd zijn, de hoogste standaard voor voedselveiligheid? Dat straks alle artikelen op basis van scanning extra gecontroleerd worden op juiste toevoeging?

Nieuwe-magazijn


Dat Daily Fresh zelf ook nog eens 23.000 versartikelen direct van de bron dagvers kan uitleveren? Dat Vershuys.com ook uit dit assortiment kan putten? Dat Daily Fresh Food exclusieve horeca, verzorgingshuizen en ziekenhuizen als klant heeft in Limburg, Brabant, Gelderland, Zuid-Nederland en daarbuiten ...

LAATSTE KANS Boodschappenpakket t.w.v. € 50,-

LAATSTE WEEK BESTELBAAR: U spaart automatisch met elke digitale bestelling op Vershuys.com tot 28 februari 2015. Bij elke 65 x € 10,- digitaal besteed, kunt u vanaf begin januari 2015 GRATIS ONLINE het boodschappenpakket bijklikken.U spaart bij Vershuys.com gedurende de feestmaanden direct bij elke € 10,- aan boodschappen voor dit mooie GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 50,- met de mooiste producten en A-merken erin!
Binnen een week verkrijgbaar: Pasta Pura - Beek

In Limburg reeds een begrip en bekend om haar excellente smaak. Verse pasta gemaakt van puur Limburgse spelt, kamut, gerst en teff uit Beek.  Het geheim van een goede pasta en ravioli zit hem in de eenvoud.
De combinatie van de juiste tarwesoorten en -malingen, scharrelei, water en zout. Meer heeft de ultieme pasta niet nodig. 
pasta-pura


De basis van de ravioli is hetzelfde als de pasta. De vullingen van de ravioli zijn bij Pasta Pura excellent van smaakniveau. Pasta Pura werkt strikt zonder toevoegingen en alleen met verse eerlijke producten.

Zeer binnenkort kunt u de pasta's én de raviolli bestellen, hou onze categorie *nieuw* in de gaten!
 
Wat eten we vanavond?

Heerlijke venkel met zalm uit de oven voor 4-6 personen. Met Vershuys.com maakt u de lekkerste KOOKZELF gerechten in een handomdraai. U kiest het recept en wij leveren u de boodschappen en verse ingrediënten op de hoeveelheid van het recept thuis. Dat is pas genieten.


Venkel-met-zalml

Geen zoeken en kiezen van ingrediënten in de supermarkt. Wij doen precies de hoeveelheid boodschappen en kiezen de lekkerste verse waren die u voor uw recept nodig heeft.
Revolutionair uw huis schoonmaken: 100% natuurlijk

Vershuys.com heeft een eigen biologische reiniger geïntroduceerd samen met Eco-X uit Melderslo: Vershuys Bedrijf- en Huisschoon. U vervangt met een eenmalige aanschaf maar liefst 650 liter van uw 'oude' schoonmaakmiddelen!

U reinigt met de handige herbruikbare sprayer, badkamer, keukenblad, ramen, vloeren, maar ook natuurlijke stoffen en bekleding. Met het natuurlijke enzym (eiwit katalysator) in het middel, laat u bacteriën, vet, vuil, olie, bloed en schimmels voorgoed verdwijnen.   
Vershuys-huisschoon


Zelfs onze versproducent Mieke van Doorn van Passie voor Vis, is zeer enthousiast over de werking van Vershuys Bedrijf- en huisschoon: "Als Passie voor Vis werken we met veel vette producten, met Vershuys Bedrijf- en huisschoon hebben we weer snel een vetvrij- en bacterievrij werkvlak.”

Van zo 22-2 t/m zo 1-3
Van
Voor
Mango per stuk
De lekkerste direct eetbare mango!
€1,79
€1,49
Gele grapefruit diverse landen per stErg sappig en gezond. Heerlijk in combinatie met sinaasappel.
€0,49
€0,39
Geertsen Beef Burgers 400 gr 4 st 
Puur 100% rundvlees 'American taste' beef burgers.
€4,25
€3,55
Zeebaarsfilet met vel 210 gr 
De culinaire topper uit Frankrijk!
€5,99
€5,09
PLUS huiswijn cabernet sauvignon 1 l 
Vol rijpe wijn met een ronde smaak van rijp fruit!
€3,99
€3,49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten