dinsdag 19 mei 2015

Geniet van onze verse huisgemaakte soepen


Nieuwsbrief_header
 
Nieuwsbrief
19 mei 2015
 
Geniet van onze verse huisgemaakte soepen
 
Beste versliefhebber,
 Er worden steeds meer mooie producten uitgewisseld tussen Daily Fresh Food en Vershuys.com. Per heden kunt u de verse huisgemaakte sous-vide soepen bestellen van Daily Fresh Food op Vershuys.com. Met wat speltbrood erbij heeft u dan al een verrassend lekkere, complete maaltijd.

Er zullen steeds meer heerlijke maaltijdcomponenten en maaltijden komen uit de Daily Fresh Food keukens. Een keur aan vlees-, vis-, groente-, aardappel-, rijst- en pastagerechten, wordt hier vacuüm verpakt en vervolgens langzaam gegaard op lage temperatuur.

Door deze ‘slow cooking’ methode, de zogenaamde sous-vide kooktechniek, blijven natuurlijke smaakstoffen, vitaminen en voedingswaarde het beste behouden van alle kooktechnieken. Alle groentes in de soepen worden dagvers gesneden. Proef het grote verschil met de bekende blik- en paksoepen.

Voor nu: 'Verse soeptijd'!

Team Vershuys.com

BINNENKORT LEVERBAAR

Lekkerste boerenijs Limburg 'De Veldweide'


U kende IJsboerderij 'De Veldweide' uit Sevenum al van hun onweerstaanbaar lekkereHemelse Modder. Binnen ​twee weken is hun, tot in de wijde omtrek favoriete ambachtelijke boerenijs van de volle melk van hun eigen melkkoeien, ​ook op Vershuys.com te bestellen. 
IJs-veldweide


Ambachtelijk ijs van ijsboerderij 'De Veldweide': romiger, smeuïger en smaakvoller door verse melk van eigen koeien.

Uw boodschappen: ALTIJD of NOOIT vervangen?

De laatste tijd krijgen we van veel van onze zorgklanten, maar ook van particulieren de vraag: "kunt u zorgen dat indien een product er NIET is, dat ik toch een passende vervanging krijg. Ik moet immers toch voor een aantal personen gaan koken."

Wij zullen dan ons uiterste best doen, als er een product niet is, dat toch te vervangen door een soortgelijk product, zodat u niet plotseling nog iets moet halen.

Nieuwsbrief-vervangend-product


U kunt uw persoonlijke voorkeur voor wat betreft 'vervangingen' onder 'Mijn Vershuys' aangeven.
Binnenkort kunt u zelfs persoonlijke instructies aan uw eigen boodschapper (degene die uw bestelling verzameld) meegeven. Bijvoorbeeld: "ik zou de bananen graag wat groener zien". Zo is uw bestelling exact zoals u zou verwachten en daar gaan wij weer voor. 
Uw BBQ: ook voor de kinderen 

BBQen in eigen tuin is vooral leuk als de kinderen zich ook amuseren. Vershuys denkt speciaal aan uw kinderen in ons barbecue-assortiment.
Kinderspies


Zorg dat u altijd een lekker BBQ-assortiment in uw vriezer heeft liggen. Deze (voor)zomer weet je het maar nooit. Het kan in een paar uur het perfecte BBQ-weer zijn ... wij hopen weer met u mee!
 
Wat eten we vandaag?

Met Vershuys.com maakt u de lekkerste KOOKZELF gerechten in een handomdraai. U kiest het recept en wij leveren u de boodschappen en verse ingrediënten op de hoeveelheid van het recept thuis. Dat is pas optimaal genieten.

Frequente Vershuys.com bestellers houdt uw e-mail in de gaten: wij introduceren voor u een nieuwe tool om nog sneller willekeurige gerecht-ingrediënten te bestellen. We zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen!

kookzelf

Geen zoeken en kiezen van ingrediënten in de supermarkt. Wij doen precies de hoeveelheid boodschappen en kiezen de lekkerste verse waren die u voor uw recept nodig heeft.
Van zo 17-5 t/m zo 24-5
Van
Voor
Paprika oranje Hermans-Walter Zuid-NL
De gezondste paprika van allemaal, lekker fris en zoet!
€0,99
€0,89
Snijbonen Zuid-NL per 100 grDe allereerste snijbonen, heerlijk in een voorjaarshutspot!
€0,39
€0,30
Geertsen kinderspies BBQ 260 gr 
Mmm! Mag ik er ook een? Spies speciaal voor kinderen.
€3,54
€2,99
Hendriks Kip kerrie uit eigen keuken 500 gr 
Kant en klaar uit eigen keuken van onze poelier.
€5,38
€4,50
Asperge Holland (A-super, ongeschild) 500 gr  
Het eerlijke goud uit Noord-Limburg.
€4,99
€4,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten