maandag 11 januari 2016

Waarom gezonde voornemens in 2016, níet lastig zijn!


Nieuwsbrief_header
 
Nieuwsbrief
11 januari 2016
 
Waarom gezonde voornemens in 2016, níet lastig zijn!
 
Beste versliefhebber,

We zitten al weer in de tweede week van het nieuwe jaar! Waarschijnlijk zit u nog midden in de goede voornemens, maar hoe maak je die nu eens écht waar?

De inkopper
Let er in ieder geval op dat elk voornemen niet te hoog gegrepen is. In plaats van jezelf voor te nemen 3x per week naar de fitness te gaan, zoek je een sportles waar je met véél plezier één vast avondje voor vrij blokt. En neem in het weekend bijvoorbeeld vaker tijd voor een fikse wandeling met vrienden of het gezin. Zeker zo effectief én gezellig.

De ‘gamechanger’ 
Over eten. Bekend uit onderzoek is dat de verleiding in de supermarkt vaak te groot is, omdat je alle ‘lekkere’ producten ziet wanneer je volgens vaste route de gehele supermarkt doorloopt. Webwinkelaars daarentegen besparen tot wel € 25,- per week in hun boodschappenuitgaven en kiezen veel bewuster de zaken die ze echt gepland hebben om te eten.

De ‘lifechanger’ 
Kies vaker voor gerechten met verse basisgroenten en fruit dan bijvoorbeeld pasta’s. Ook aardappelen zijn perfect in de benodigde bouwstenen en ze geven een gevuld gevoel.

Niet overtuigd? Doe jezelf een goed cadeau voor 2016 en de rést van je leven; lees onderstaand boek ‘Een pleidooi voor echt eten’ van professor Michael Pollan in paperback voor slechts € 7,99 online te bestellen bij Bol.com. Na het lezen, zul je levenslang anders kijken naar eten en automatisch meer bewuste keuzes maken! Het béste gezonde voornemen voor 2016!

Happy reading!

Team Vershuys.com

PS Spaart u ook mee voor ons GRATIS Boodschappenpakket t.w.v. € 50,-!
Een pleidooi voor écht eten!

Geef uzelf het beste cadeau voor 2016 en zet uw leven wat betreft eten op een definitief gezond spoor. Sprookjes? Nee het blijkt dat maar liefst 85%, van de lezers van het boek van professor Michael Pollan, definitief erin slaagt gezonder te leven en eten, dus: “Een pleidooi voor écht eten”!

Michael-Pollan

Het boek krijgt overal 5 sterren. Twee reacties van lezers: “Na het eerste hoofdstuk raak je tot het einde toe geboeid. Wat heeft de hedendaags mens zich laten afleiden van waar het werkelijk om gaat met betrekking tot gezondheid en goed leven. Na dit boek snap je ook de manipulatie van supermarkten en grote voedselproducenten.”

En:  “Als gewichtsconsulent, raad ik iedereen dit boek aan”. Bestel het boek als paperback hier gemakkelijk voor slechts € 7,99 bij Bol.com of neem de e-reader versie: http://www.bol.com/nl/p/een-pleidooi-voor-echt-eten/1001004005752391/
 
ReceptShopper™: Vegetarische preisoep met kaastoast  

Zoek razendsnel in één-klik alle ingrediënten voor uw gewenst recept met de Vershuys ReceptShopper™. Dat is pas gemakkelijk koken! Kopieer eenvoudig onderstaand recept (of een willekeurig ander) naar de Vershuys ReceptShopper™ met Ctrl+C (kopiëren) en Ctrl+V (plakken) naar deze pagina: http://www.vershuys.com/recept-shopper

Bron: www.jamiemagazine.nl
4-6 personen,  bereidingstijd ca. 20 minuten

I
ngrediënten
  • 2-3 porties prei gesmoord
  • 1 l runder- of groentebouillon
  • 6-8 sneetjes ciabatta
  •  1 teen knoflook, doormidden
  •  40–60 g gruyère, geraspt
  •  olijfolie
  •  wat takjes tijm, blaadjes afgerist
snelle-preisoep


Bereidingswijze vegetarisch preisoep met kaastoastDeze vegetarische soep met prei is klaar voor je het weet! Serveer met gegrild brood met kaas.
  1. Breng de gesmoorde prei in de bouillon aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15 minuten koken.
  2. Rooster de sneetjes brood, wrijf ze in met de knoflook. Bestrooi met kaas en gril tot de kaas is gesmolten.
  3.  Besprenkel de soep met olijfolie en wat tijm en serveer de kaastoast erbij.
Psst...
Op zoek naar nog meer lekkere en gezonde soeprecepten?
Zo maak je super-soepen

Jamie Oliver bezoekt Nederland

Afgelopen november bezocht Jamie Oliver uitgebreid ons land. 24Kitchen maakte een mooi verslag van zijn bezoek aan onder andere Restaurant Fifteen, Het Rijksmuseum, Jamie's Italian in Rotterdam, RTL Late Night Show en meer, terwijl hij continu leuke tips voor gezond eten geeft.

Jamie-Oliver

Neem even de tijd en bekijk hier de leuke aflevering van ca. 30 min. Jamie Oliver!
GRATIS Boodschappen twv € 50,- met Vershuys

U spaart bij Vershuys.com deze feestmaanden direct bij élke € 10,- aan digitale boodschappen voor dit mooie GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 50,-. De inhoud bestaat uit de leuke PLUS huismerk producten en A-merken!
U spaart automatisch met elke digitale bestelling op Vershuys.com. Bij 70 x € 10,- digitaal besteed, kunt u vanaf begin februari 2016 een GRATIS boodschappenpakket bijklikken (maximaal 1 GRATIS pakket per klant).
De actie loopt vanaf 1 november 2015 tot en met 30 januari 2016. In deze periode tellen al uw digitale bestedingen op Vershuys.com mee.

Dichtgeschroeid-hertenbiefstukjpg

U kunt vanaf medio februari tot en met 31 maart 2016 uw GRATIS boodschappenpakket bijklikken!

Van zo 10-1 t/m zo 17-1
Van
Voor
Peren Conférence Zuid-NLNog steeds knapperig en snel sappig uit het Limburgse Margraten!
€1,69
€1,39
De Veldweide vatverse zuurkool 500 grVatverse zuurkool van de versboerderij uit Sevenum!
€1,59
€1,25
De Veldweide Straciatella ijstaart 1600 ml 
Een met eigen verse volle melk bereide ijstaart!
€18,05
-/-25%
Optimel lang lekker aardbei/framboos 1 lZonder suiker gezond en lang houdbaar.
€1,33
-/-20%
PLUS koffiepads diverse fairtrade zak 36 stLekkere kwaliteitsvolle Fairtrade koffie voor een zacht prijsje. 
€3,19
€1,99

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten