donderdag 29 oktober 2009

‘Digitale boer’ garandeert lekkerste vers

Verse groenten, fruit, brood en zuivel bestellen via internet? Vanaf 31 oktober is dat mogelijk. Via www.vershuys.com kan de consument het beste en lekkerste vers rechtstreeks van Limburgse en Brabantse versproducenten gewoon vanuit huis bestellen. Wat nu wordt geoogst, ligt morgen op het bord.Vershuys levert direct van versproducenten uit de regio. Dus geen tussenhandel, geen opslag en geen lange transporten. Vershuys garandeert zo verser, lekkerder en tegen concurrerende prijzen te kunnen leveren. Bestellingen vóór elf uur ’s morgens worden – gekoeld en milieuvriendelijk verpakt – de volgende dag en op het gewenste tijdstip thuis bezorgd door eigen versagenten. Bestellingen kunnen ook afgehaald worden bij een van de negen Verspunten; de betere boerderijwinkels waar eigen streekproducten worden verkocht.

Compleet assortiment
Groenten, fruit, vlees, brood, zuivel en delicatessen; Vershuys biedt een compleet assortiment. De consument vindt er een gezond en makkelijk alternatief voor de supermarkt. Alle producten zijn speciaal geselecteerd op smaak, kwaliteit en versheid. Bij iedere bestelling ontvangt men specifieke informatie over de exacte herkomst van alle bestelde producten. Waar en wanneer zijn ze geoogst? Wie is de boer, de teler of de producent? En wat is er gedaan om bijzondere kwaliteit te leveren?

Eten uit de regio
De producten van Vershuys komen uit de regio, behalve als ze elders lekkerder zijn. Dé manier om kennis te maken met vergeten groenten, verloren smaken en ambachtelijke waarden. Hoe maak je iets lekkers met koolrabi? Wat kun je doen met aardperen? Hoe smaakt een eerlijk ambachtelijk brood? Vershuys wil laten zien wat écht vers is. En Vershuys wil laten proeven wat écht lekker is.

Gezond eten
Vershuys is voor het nieuwe schooljaar door de GGD’s van Noord- en Zuid-Limburg verkozen tot hofleverancier van de zogenaamde SchoolGruiten; een gratis fruit- en groentemoment voor de schoolgaande jeugd dat tweemaal per week op school wordt aangeboden.

Volwassenen worden uitgenodigd makkelijk en gezond te koken via de menuservice op www.vershuys.com. Hier kunnen complete, en per week wisselende, versmenu’s besteld worden. Vershuys bezorgt alle versingrediënten op maat met het recept. Snel en toch gezond koken wordt zo eenvoudig.

Vers via internet?
Wie huiverig is voor bestellen via internet laat zich snel overtuigen door de feiten: het vers in supermarkten is vaak dagen onderweg, wordt onder ongunstige omstandigheden uitgestald en betast door vele handen. Kwaliteit, smaak en vitaminen zijn grotendeels verloren voordat de producten goed en wel in huis liggen.

Vershuys levert rechtstreeks van de boer en garandeert een 100% versgarantie. Alle producten zijn kritisch geproefd, gekeurd en goed bevonden. Fruit wordt eetrijp geleverd, het rundvlees komt van de beste vleeskoeien en de groenten zijn vers van het land geoogst.


Nieuwsgierig? Ga naar http://www.vershuys.com/ en ontvang 25% korting op uw eerste bestelling.

Vershuys, ‘t lekkerste vers thuis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten