vrijdag 29 oktober 2010

NIEUW: Vershuys.com levert kant-en-klare versmaaltijden

Bron: Vershuys.com, Sevenum 29-10-2010

Vershuys.com levert vanaf afgelopen donderdag elke dag drie nieuwe verse maaltijden uit de Brabantse keuken. Bestel gemakkelijk en snel een verse, gezonde maaltijd voor elke dag. De maaltijden worden elke dag vers gekookt uit de keuken van Hutten Catering te Veghel naar u aangeleverd. Op de website Vershuys.com kunt u onder de categorie Maaltijden op zijn/haar gewenste leverdag zien uit welke drie maaltijden gekozen kan worden. Aan elke type gezin is gedacht, van de drukke twee-verdiener tot de moderne senior of single. De prijs van de verse maaltijden varieert van € 6,99 tot € 7,95 in drie soorten: Plus, Luxe en Bewust & Gezond.

De maaltijden van Hutten Catering worden op ambachtelijke wijze met streekproducten geproduceerd onder het label De Guijt. De naam De Guijt is oud-Brabants voor het woord keuken. Voor Hutten staat De Guijt symbool voor de merkbeleving die het bedrijf met de streekproducten in het verlengde van de lekkerste regionale selecties van Vershuys.com voor ogen heeft.

In De Guijt maaltijden worden geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen gebruikt en gaat speciale aandacht naar het behouden van vitamines en mineralen tijdens de bereiding. Resultaat is een assortiment gezonde maaltijden die vooral lekker zijn en qua smaak, kwaliteit en gezondheid en niet te vergelijken zijn met huidige supermarkt-, tafeltje-dekje- of maaltijdservice-maaltijden.
 

Lekker smakelijk en gezond eten.
Ga hier direct naar de kant & klare versmaaltijden op Vershuys.com!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten