dinsdag 12 april 2011

Nieuw: nu ook in Zuid-Limburg Vers aan huis service

Al uw verse boodschappen thuis bezorgd.

Iedereen eet graag gezond. Lekker vers, direct van het land en liefst ook nog uit de streek. Wat dacht u van overheerlijke asperges? Maar de tijd ontbreekt vaak om al uw verse boodschappen overal vandaan te halen. En wie de tijd wel heeft, is vaak fysiek niet in staat om langs alle speciaalzaken te gaan. De ‘Vers aan huis service’ van Groenekruis-Service is hier hét antwoord op. En zeker niet duur.

Hoe werkt de Vers aan huis service?
U bestelt wat u wilt hebben, telefonisch of via internet, en op de dag en het tijdstip van uw keuze worden de lekkerste producten van de beste Limburgse en Brabantse versproducenten bij u thuis bezorgd. Het aanbod is breed en komt rechtstreeks van de boer, fruitteler, warme bakker, slager, visboer, poelier, banketbakker, etc. Het minimum bestelbedrag is € 15,-.


Altijd verser, niet duurder
Altijd verser, niet duurder, dat is het uitgangspunt. De prijzen van de versproducten zijn gelijk aan of lager dan in de supermarkt. Daarnaast zijn er regelmatig leuke aanbiedingen. Bovendien profiteren leden van GroenekruisService van een vaste korting van 8% op alle verse boodschappen.

Uw ledenvoordeel
  • Een vaste korting van 8% op alle verse boodschappen.
  • Snel en eenvoudig bestellen: via internet of telefonisch.
  • Vandaag voor 11.00 uur besteld, morgen al in huis.
  • U bepaalt zelf de dag en het tijdstip van bezorging.
  • Vaste lage bezorgkosten: van € 3,50 (bezorging tussen 10.00 en 21.00 uur) tot maximaal € 6,50 (bezorging op een zelf te bepalen tijdstip), ongeacht de hoeveelheid boodschappen en waar u woont in Limburg.
  • Bel GroenekruisService (043-3 690 610) voor de kortingscode of voor meer informatie.
*******************************
Ook zo’n zin in asperges, lekker vers bij u thuisbezorgd?
Probeer de Vers aan huis service van GroenekruisService. Voor al uw verse boodschappen: brood, groente, fruit, vlees, vis, wild, zuivel, kaas, eieren, gebak, noem maar op. Op de eerste bestelling
krijgt u 25% kennismakingskorting! Bel GroenekruisService (043-3 690 610) voor de kortingscode of
voor meer informatie.

*******************************

Extra informatie
De ‘Vers aan huis service’ van Groenekruis-Service wordt uitgevoerd in opdracht van GroenekruisService door Vershuys.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten