dinsdag 15 januari 2013

Leuke aanbiedingen, start online stomerij en wasserij
15 januari 2013
Leuke aanbiedingen


Beste boodschappen- en versliefhebbers,

We krijgen steeds minder verzoeken voor nieuwe producten. Dat is goed nieuws, maar we staan niet stil. Mocht u een product missen in het nieuwe jaar, geef het ons direct door per e-mail of via de 'Mist u een product'-button op onze homepage rechts. Wij voegen zo'n product direct voor uw service toe, wanneer de meerwaarde voor Vershuys.com duidelijk is en dat is gauw het geval.

Maar er zijn nog meer leuke ontwikkelingen in 2013. U zult zien dat we ook steeds meer hele leuke aanbiedingen hebben op ons kruidenierswarenassortiment. Wist u trouwens dat het huismerk van de PLUS onlangs weer als beste in smaak en kwaliteit beoordeeld is door de Consumentenbond.

En we starten binnen enkele weken met een online stomerij en wasserij dienst voor u in samenwerking met Stomerij en Wasserij Marnita. Net zo gemakkelijk als uw boodschappen bestellen. Ook zullen diverse gemakkelijke afhaalpunten in de regio en nog meer heerlijke streekproducten uit Limburg en Brabant aangeboden worden.

Vernieuwd u ook mee in 2013 en mogen we weer op u rekenen als vaste klant?

Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado december
Het GRATIS boodschappenpakket wordt eind januari bij uw nieuwe bestellingen mee uitgeleverd, zie beneden!
Vershuys.com start met online stomerij

Binnen enkele weken start Vershuys.com met het aanbieden van een stomerij en wasserij service samen met Marnita, de bekende kwaliteitsstomerij en wasserij uit Venlo. Voor al uw stoomgoed en wasgoed voor zowel particulieren als bedrijven. Zo zal de kinderopvang, de zorg, maar ook het moderne gezin veel gemak & voordeel hebben met deze extra service. En zeer zeker ook uitermate handig voor het midden- en kleinbedrijf.
U vindt binnenkort op de website de categorie Stomerij & Wasserij. Hieronder kunt u kiezen voor het type kledingstuk of een wastas. Onze versagenten nemen uw kleding of vuile was dan mee en bij de volgende keer bestellen krijgt u de was of te stomen kledingstukken, strak gestreken, gestoomd en gewassen retour.

Dat is ook het nieuwe 2013!
We houden u op de hoogte!


Marnita Stomerij & Wasserij & Team Vershuys.comAanbiedingen

O.a. met
Van
Voor
4 Handgeknede gehaktballen 400 gr
Direct uit onze slagerij Benders, ouderwets écht lekker!

€2,99
€1,99

Fazantenfilet 250 gr
Heerlijk met rode kool van poelier Hendriks.

€5,45
€3,95

Croky chips bolognese zak 200 gr
Croky loopt steeds verder in op Lays door beste smaak!

€1,05
2=15%

PLUS Roombotter cake
Lekker boerencake van PLUS huismerk!

€1,99
2=25%

Homemade appeltaart 1-2-3 pakket
Leuk en lekker om zelf te maken met de kidz ...

€2,99
2=25%


Geen opmerkingen:

Een reactie posten