woensdag 23 januari 2013

Proef pure passie
23 januari 2013
Proef pure patisserie

Beste boodschappen- en versliefhebbers,
Het wordt deze week even tijd om uzelf en familie te verwennen met een stukje pure patisserie van Patisserie Broekmans Venlo. Op de foto ziet u een heerlijk nougatinetaartje in de aanbieding dat heerlijk koud te serveren is aan familie en vrienden. U weet niet wat u proeft, zo lekker en puur. Zie hier een leuk filmpje over de werkwijze bij Patisserie Broekmans en u begrijpt direct waarom ambachtelijke regionale producten 400% meer pure smaak en vakmanschap kennen.
Verder zijn we druk in voorbereiding om onze Stomerij en Wasserij service in samenwerking met Marnita al in week 6, de week voor carnaval te laten draaien. Zo kunt u uw 'Boorebroeluf-pekskes' en alle andere carnavalskleding straks lekker via Vershuys.com en Marnita online besteld en thuisbezorgd laten stomen. Dat is leuk carnavalsgemak ....
Wanneer u ons liked op Facebook, verloten wij onder elke 10 likes een gratis te stomen kledingstuk via Vershuys.com: www.facebook.com/vershuys
Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado januari
Spaar weer mee met minimaal 3 bestellingen voor het maandkado januari!
Vershuys.com start week 6 online stomerij


In week 6 van 2013 start Vershuys.com met het aanbieden van een stomerij en wasserij service samen met Marnita, de bekende kwaliteitsstomerij en wasserij uit Venlo. Voor al uw stoomgoed en wasgoed voor zowel particulieren als bedrijven. Zo zal de kinderopvang, de zorg, maar ook het moderne gezin veel gemak & voordeel hebben met deze extra service. En zeer zeker ook uitermate handig voor het midden- en kleinbedrijf.U vindt binnenkort op de website de categorie Stomerij & Wasserij. Hieronder kunt u kiezen voor het type kledingstuk of een wastas. Onze versagenten nemen uw kleding of vuile was dan mee en bij de volgende keer bestellen krijgt u de was of te stomen kledingstukken, strak gestreken, gestoomd en gewassen retour.

Dat is ook het nieuwe 2013!
We houden u op de hoogte!
Marnita Stomerij & Wasserij & Team Vershuys.com


GRATIS Boodschappenpakket t.w.v. € 40,-

Voor degenen die minimaal 3 Vershuys.com bestellingen in december hebben gedaan of degenen die een tablet hebben aangekocht bij Saturn in december en een eerste bestelling bij Vershuys.com hebben gedaan:

Wij leveren deze gratis boodschappenpakketten uit bij uw bestelling in de laatste week van januari 2013 of daarop volgend!
Aanbiedingen
O.a. met
Van
Voor
Koolrabi Zuid-NL per stuk
Ronduit heerlijk en gezond. Iets pittiger dan bloemkool.
€0,95
€0,79
Eendenfilet canette 360 gr
Een echte delicatesse op uw bord!

€8,00
€6,75
Les Perron Les cereales 450 gr
Superlekker biologisch brood in vele smaken!

€3,50
€2,69
Haribo zoute rijen
De lekkerste traktatie voor uw kinderen.
€1,61
2=29%
Broekmans Nougatine taartje
Niets teveel beloofd. Gewoon proeven!
€9,25
€ 7,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten