donderdag 9 januari 2014

Gezonde start nieuwe jaar - win GRATIS blender


 
 
Nieuwsbrief
 9 januari 2014
 
Gezonde start voor het nieuwe jaar!

Beste versliefhebber,


Het nieuwe jaar 2014 is begonnen. Wij wensen u namens Team Vershuys een zeer gezond en succesvol 2014 toe.


Leuke WIN-ACTIE

Om u een tikkeltje te helpen hebben we een leuke WIN-ACTIE opgezet met onze nieuwe 100% fruit smoothie leverancier. We hebben heel veel positieve reacties gekregen van de eerste gebruikers over dit nieuwe product. In slechts 40 seconden maakt u met Fresh Fruit Express gemakkelijk de meest gezond mogelijk start van de dag. Binnenkort verwachten we ook heerlijke groene smoothies met andere vitaminencombinaties. Lees meer hierbeneden.


Plannen 2014

Er staat in 2014 weer veel te gebeuren. We zullen dit jaar gaan inzetten op het voeren van nog meer bijzondere, smaakvolle toegevoegde waarde producten uit de regio buiten het standaard supermarkt service-assortiment. Steeds meer afhaalpunten worden toegevoegd, waaronder afhaalpunten bij bedrijven in huis, als extra gemak voor de medewerkers. Daarnaast starten we met de Zorggroep een bijzondere samenwerking op in gemakkelijke en gezonde menu's voor startende jonge ouders.
Ook hebben we ideeën het bedrijfsleven nog beter van bedrijfsboodschappen en gezond 'werkfruit' te voorzien in samenwerking met niet food-gerelateerde partners.


Fooddrome

Als laatste verwachten we nog in 2014 de opening van Verspaleis Fooddrome in het Villa Flora gebouw op het voormalige Floriade terrein. Zo bieden we straks niet alleen het beste regionale product uit Limburg en Brabant aan online via Vershuys.com en/of Fooddrome.com, maar kunt u het straks zelf beleven, kopen en proeven in Fooddrome als leukste uitje in de regio samen met het gehele gezin, vrienden of collega's ...

Veel gezondheid en online inspiratie toegewenst!

Team Vershuys.com


PS Maandkado oktober - december

U kunt het GRATIS boodschappenpakket twv € 50,- bestellen tot 25 januari 2014. Lees de voorwaarden bij het pakket!
 

 
 
Elke dag boodschappen afhalen bij GAMMA Venray


Online boodschappen bestellen wordt élke dag gemakkelijker met Vershuys.com. Vanaf volgende week kunt u uw boodschappen ook supersnel en gemakkelijk afhalen op het industrieterrein de Brier aan de rand van Venray en de A73 aan de Deurneseweg bij de Gamma.  Kies in de tweede stap van betalen voor afhalen: locatie Gamma Venray.U kunt op 'De Brier' uitgebreid parkeren, en op het moment dat het ú uitkomt, haalt u in 3 minuten uw bestelde boodschappen op. De koffie staat klaar! Dat is het nieuwe boodschappengemak anno 2014!  Ook voor forenzen op de A73, dé ideale locatie om de lekkerste boodschappen uit de regio supersnel op te halen onderweg naar huis.


Win een GRATIS profi blender met uw Smoothie


Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de relatie tussen gezondheid en voeding. Onze in december geïntroduceerde smoothies en cocktails van Fresh Fruit Express zijn daarom al een groot succes.


Met deze 100% vers fruit smoothies heeft u in één glas tenminste 75% van de aanbevolen hoeveelheid fruit per dag binnen, in minder dan 50 seconden gemaakt! Bestel en proef hier de zes uitgekiende smaken zoals frambozen/mango of frambozen/aardbeien. Vergeet niet het natuurlijk basisfruitsap (100% fruit) erbij te bestellen! Bekijk de video-instructie.

Iedereen die een leuke foto van zijn zelfgemaakte Smoothie van Fresh Fruit Express op Facebook Vershuys.com plaatst met een leuke tekst, maakt kans op een professionele Fresh Fruit Express OTJ Blender twv € 121,-. Wij maken begin maart bekend - na een selectie van de leukste foto's - wie deze prachtige blender wint.
Enorme groei online boodschappenbestellers in Europa


De Britse supermarket giganten Tesco, Asda en Waitrose bouwen komende jaren minder nieuwe winkels in Groot-Brittannië en willen de capaciteit van hun 'niet-winkel'-distributiecentra dit jaar verdubbelen. Met de Kerst werd in de UK al 15% van de boodschappenomzet online besteld, voor geheel 2013 5,5%. Nederland draait mee in de snel volgende middenmoot van Europa.

De reden voor de consument om online de boodschappen te doen zijn achtereenvolgens: tijdbesparing, meer producten zijn voorradig, minder impulsaankopen, toegang tot betere/nieuwe producten, en de duurzamere 'foodprint' van het gekochte voedsel (minder brandstofgebruik en regionaler product). Tijdsvensterlevering wordt als noodzakelijk gezien.

Gaat u ook volledig mee met de online gemakstrend in 2014?
  
Van zo 5-1 t/m zo 12-1 o.a. met
Van
Voor
Persinsinaasappelen 10 stuks
Deze late Valencia sinaasappel is uiterst sappig.
€2,49
€1,99
Prei Zuid-Nederland per stuk ca. 250 grDe heerlijke basisgroente vol mineralen.
€0,49
€0,35
Geertsen slavinken 400 gr
De lekkerste slavinken rechtstreeks van onze vakslager.
€3,55
€2,99
Tyrell's chips zak 150 gr
De heerlijk farmer chips from the UK!
€1,99
€1,00
2x Danone activia yoghurto 0,75 l
De gezonde lichte yoghurt die het lichaam activeert.
€3,64
€3,00

 
   

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten