donderdag 30 januari 2014

Power food, je lunchcafé, sportschoo​l en health shop aan huis

 
 
Nieuwsbrief
 30 januari 2014
 
Power Food aan huis!

Beste versliefhebber,

De in het nieuwe jaar geïntroduceerde 1-2-3-klaar fruit smoothies zijn heel goed ontvangen. Het lijkt wel of iedereen zijn leefstijl in 2014 wil veranderen naar écht gezond en 'weten wat je eet'. Vershuys wil deze drempel om samen met u daar te komen, graag zo laag mogelijk maken. Daarom zijn we heel blij dat wij u nu ook als eerste versaanbieder in Nederland 100% groene smoothies in drie heerlijke varianten kunnen leveren. Bovendien hebben we de pure blauwe bes smoothie als echt Power Food toegevoegd.

Trouwe klanten programma
De gratis boodschappenpakketten werden door onze klanten zeer gewaardeerd. We hoorden veelal: het was net een prachtig Kerstpakket. Begin maart ontvangt u als trouwe Vershuys besteller twee heerlijk flesjes lokaal gebrouwen bier van Brouwerij de Zevende Hemel uit Sevenum: de lokale hit tijdens het Weekend van de Smaak op de Floriade.

Graag weer tot ziens op Vershuys.com!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin maart
Spaar weer mee met drie bestellingen in februari voor ons nieuwe maandkado !
 

 
 
Groene smoothies, gezond afvallen

Binnen het gezin is het bereiden van smoothies een geweldige manier om je kinderen de benodigde hoeveelheid groenten en fruit binnen te laten krijgen, die vaak nooit wordt bereikt. Bovendien is een smoothie veel gezonder voor uw dagelijkse hoeveelheid, vitaminen, vezels en mineralen.

In pure fruitsappen zijn de benodigde vezels verwaarloosbaar en wordt eigenlijk altijd suiker toegevoegd. Met onze Veggie Express smoothiegroenten bereidt u in 50 seconden puur Power Food in 10 heerlijke smaken.


Het belangrijkste van Super Food smoothies is dat al het goede van groenten en fruit gebruikt wordt, zonder verlies van rijke voedingsbestandsdelen zoals vezels en vitaminen. Smoothies gebruiken het pulp van fruit en groenten. De pulp is een uitstekende bron van vezels die u sneller een vol gevoel geeft, zodat u minder snel naar tussendoortjes zult grijpen en sneller gewicht verliest.

Smoothies stellen uw lichaam ook in staat om, voedsel beter te verteren door de van nature aanwezige enzymen, afvalstoffen te elimineren en een goede gezondheid te verkrijgen. Voor een goede gezondheid is het is belangrijk om gewicht te verliezen en met smoothies kunt u dit op een gezonde manier bereiken.
Blauwe bes smoothie, pure gezondheid

Blauwe bosbessen hebben een hoog gehalte aan vitamine-C. Ze bevatten vitamine-A, vitamine-B en verschillende mineralen en sporenelementen zoals magnesium en ijzer. Blauwe bessen werken bloedzuiverend en anti-diabetisch.

Met onze Fresh Fruit Express smoothiemix, kun je ze iedere ochtend 100% puur tot je nemen. Wist u dat tijdens de Tweede Wereldoorlog piloten bosbessen aten tegen nachtblindheid? Door het gebruik van bosbessen verbetert bovendien het geheugen.


Bekende wetenschappelijke publicaties vermelden dat blauwe bosbessen een hoog tot zeer hoog gehalte aan anti-oxydanten bevatten. Dit is nuttig voor het menselijk immuniteitsysteem en de preventie van kanker. Wij oogsten de pure bessen in de zomer en nazomer voor u, en vriezen ze optimaal in zodat u dagelijks echt verse vruchten en gezondheid heeft, de hele winter door!
Win een GRATIS profi blender met uw Smoothie

Steeds meer consumenten zijn zich bewust van de relatie tussen gezondheid en voeding. Daarom hebben we met onze smoothie leverancier Fresh Fruit Express deze bijzondere actie samengesteld.

Iedereen die een leuke foto van zijn zelfgemaakte Smoothie van Fresh Fruit Express op Facebook Vershuys.com plaatst met een aansprekende tekst, maakt kans op een professionele Fresh Fruit Express OTJ Blender twv € 121,-. Wij maken begin maart bekend - na een selectie van de winnende foto's - wie deze prachtige blender wint.
Rabarberproducten van Boerderij 't Platteland

Vanaf volgende week woensdag kunt u bij ons alle lekkerste rabarberproducten van Boerderij 't Platteland Venray - Veulen bestellen. Rabarber is uit de Chinese kruidenleer het beste natuurlijke middel voor een gezond darmenstelsel. Zo kunt u thuis gaan genieten van rabarbercompot, rabarbersap, -saus, -jam en ...

 ... de lekkerste ouderwetse rabarbersnuupkes om uw (klein)kinderen en uzelf gezond en leuk te verwennen.
Op Boerderij 't Platteland vindt u op verschillende plekken de mascotte Adje Rabarber, vandaar de naam: Adjes Rebárber Snuupkes. U zult ze heerlijk vinden en ze geven lange tijd een verrassend frisse smaak.
  
Van zo 26-1 t/m zo 2-2 o.a. met
Van
Voor
Hoeymakers/Van Enckevort Peren Conférence 5 st 
De lekkerste regionale peren rechtstreeks van onze boeren uit Sevenum!
€2,05
€1,50
Koolrabi Zuid-NL per stukIets pittiger dan de bloemkool en lekker gezond.
€0,99
€0,75
Hendriks kalkoenschnitzels 500 gr
Mager en heel lekker,direct van onze poelier uit 't Ven.
€5,30
€4,50
Heineken pils pijpje krat-24 (incl. € 3,90 statiegeld)
Extra voordelig inslaan!
€17,89
€13,89
Aviko rosti rondjes zak 750 gr
Hét bekende A-merk, lekker voordelig!
€1,77
€1,33

 
   

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten