zondag 6 april 2014

Afhaalgemak met Pasen, lekkerste paasvers! 
Nieuwsbrief
 6 april 2014
 
Afhaalgemak met Pasen, lekkerste paasvers!
 
Beste versliefhebber,

Nog 2 weken en dan staat het Paasweekend weer voor de deur. Wat gaat u doen? Genieten met de familie. Uitgebreid eten. Paaseieren zoeken. Lekker lezen of misschien wel eropuit.

U kunt nog even plannen, want Vershuys.com maakt het u heel graag gemakkelijk. Verlies geen tijd bij de drukke supermarkten en versspecialisten met Pasen, maar kies voor het online Vershuys gemak en lekkerste vers rechtstreeks van onze eigen regionale leveranciers bij u thuis.

U kunt kiezen voor thuisbezorgen, maar ook voor afhalen, zodat u niet hoeft te wachten op onze versagent en de boodschappen gemakkelijk in één ritje kunt combineren. Dat is pas een vrolijk Pasen! Plannen zoals u dat wilt.

Daarom nu al een Vrolijk Pasen!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin mei
Spaar weer mee met drie bestellingen in april voor ons nieuwe maandkado!
 

 
 
Limburgs genieten op de camping met Pasen

Wellicht krijgt u ook het idee om met Pasen net zoals vele westerlingen een van onze fantastische Limburgse campings te bezoeken. Probeer dan bijvoorbeeld eens Camping De Petrushoeve te Beesel uit.

Fijne is dat u hier ook direct alle Vershuys boodschappen kunt (voor)bestellen. Ze staan gekoeld klaar bij aankomst. Dat is heerlijk rustig vakantie vieren met de hele familie.  


De Petrushoeve is een nieuw afhaalpunt van Vershuys.com in samenwerking met RECRON de belangenbehartigingsvereniging voor recreatieondernemers in Nederland. Bent u ook geïnteresseerd in een afhaalpunt voor de lekkerste Limburgse versboodschappen op uw camping, neem dan contact op met Vershuys.com.

Bij gebleken succes rollen we nog voor de zomer deze typisch Limburgse boodschapafhaalpunten verder uit over alle geïnteresseerde RECRON campings.
ZELF snel lekkerste Paasmenu's koken

Wat kook ik voor Pasen? Vershuys.com denkt mee met 'eetgemak'. U heeft geen kookboeken meer nodig en u hoeft geen ingrediënten meer te zoeken in de supermarkt:

U kiest uw eigen heerlijke verrassende gerechten uit ons overzicht en in één klik bestelt u álle benodigde ingrediënten op hoeveelheid van uw gezin. U zult zien dat lekker, gezond en snel koken gemakkelijk mogelijk is. Tegen hele aantrekkelijke prijzen. Klik hier voor tientallen inspiratievolle heerlijke KOOKZELF recepten op deze wijze.

Deze week hebben we een heerlijk en snel te maken Paastoetje voor u: KOOKZELF Clafoutis met framboos. Een echte Franse lekkernij, snel klaar uit uw (magnetron)oven.

Alles voor een vrolijk en vers Pasen

Laat de lekkerste regionale producten voor Pasen bij u thuis bezorgen door Vershuys.com, aangevuld met alle benodigde boodschappen. Wilt u niet op onze bezorger wachten, kies dan voor een van de vele afhaalpunten in de buurt, zoals bijvoorbeeld de GAMMA Venray, Broekmans Patisserie Venlo of PLus Readshop Venlo.


Laat u verrassen door de mooie aanbiedingen en speciale Paasselectie op Vershuys.com. Vrolijk Pasen!

Nu ook boodschappenafhaalpunt bij Leolux

Niets is zo gemakkelijk voor een medewerker als hij of zij de boodschappen vanuit het werk, direct mee naar huis kan nemen. Met een Vershuys.com afhaalpunt staan de boodschappen bij het naar huis gaan al gekoeld klaar bij de personeelsuitgang. Dat is pas gezond gemak.

Ook bij Leolux in Venlo genieten alle werknemers van deze gezonde en moderne Vershuys.com service.


Bent u ook geïnteresseerd in een boodschappenafhaalpunt bij u op de zaak voor uw personeel, neem dan contact op met Vershuys.com.


Van zo 6-4 t/m zo 13-4 o.a. met
Van
Voor
Teboza asperges A 1 kg
Het lekkerste Limburgse goud uit Helden!
€7,98
€6,99
Broccoli 500 grHeerlijk vers gesneden, vol vitaminen, en dat proef je!
€0,99
€0,85
Fruitbox 1 voordeel
1 Kg bananen, 1,5 kg Elstar, 500 gr Conference peren, 500 gr witte pitloze druiven
€7,99
€6,99
Geertsen kophaas 300 gr
Een heerlijk stukje mager varkensvlees voor Pasen.
€5,38
€4,89
Broekmans Patisserie Paasdoosje 225 gr
Vrolijk verpakt met lekkerste assorti bonbons!
€8,50
€7,25
 
   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten