donderdag 27 februari 2014

Vasteloavend same, lekker genieten!


 
Nieuwsbrief
26 februari 2014
 
Vasteloavend same, lekker genieten ...

Beste versliefhebber,

Een week van lol en plezier staat voor de deur. Voor velen van ons dé manier om even gas terug te nemen en samen met vrienden en de gemeenschap de boel even de boel te laten. Om daarna weer vol goede energie aan de slag te gaan.

We hebben een paar heerlijke carnavalsaanbiedingen voor u gepresenteerd, die u beslist in huis moet hebben voor een bijzondere carnaval. Bestel op as vrijdag óf zaterdag! Zo vindt u heerlijke Broekmans worstenbroodjes, beenham, Limburgse hieringslaai, een traytje maat L scharreleieren en ouderwets lekkere balkenbrij.

Maar vergeet ook zeker niet te zoeken op frikadelbroodjes, jalapenos snacks, knakworsten, mini worstenbroodjes, Jack Keulen gebakken spek, Snyders limburgse cervelaat speciaal en natuurlijk onze overheerlijke Ruurhoeve (kruiden)kazen met een beetje Rinse appelstroop.

Om maar een spreuk van een zekere Prins Carnaval uit de regio hier te presenteren, die als de beste de kracht van regionale producten (h)erkent :-)
"Op spek, eier en beer, make weej bieëstig väöl plezeer!" Alaaf!

Mocht u geen carnaval vieren en de sneeuw of een rustige andere vakantieplek uitzoeken: laat de boodschappen bij thuiskomst lekker online bezorgen door Vershuys.com. Dat is pas écht uitgerust thuiskomen ...

Want zeg nou eerlijk: wiens grootste hobby is dan de boodschappen te doen?
Maar wat ons betreft, geldt dat eigenlijk elke week.

Vasteloavend same!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin maart
Spaar weer mee met drie bestellingen in februari voor ons nieuwe maandkado!
 

 
 
Ouderwets carnavalesk genieten

Wil je de buurt of het vastelaovensgezelschap eens écht verrassen? Maak dan lekker snel en traditioneel naast de gebakken eieren heerlijke balkenbrij of bakleverworst in de braadpan, direct van onze beste slager Geertsen uit Tegelen.


Met echte boter op het hoogste vuur in de braadpan gebakken en het allerlekkerste geserveerd op een stukje limburgs roggebrood met een gecaramelliseerd Hoeymakers/Van Enckevort Elstar appeltje en wat Rinse appelstroop. Smullen maar ...
ZELF snel gezond koken, zonder dubben

Wat kook ik deze week weer voor het gezin? Vershuys.com helpt:

In één klik heeft u een heerlijk verrassend gerecht en bestelt u alle ingrediënten op maat van uw gezin. U zult zien dat goedkoop, gezond en snel koken gemakkelijk mogelijk is. Klik hier voor nog meer heerlijke KOOKZELF receptmenu's, om zelf te koken.

Deze week hebben we een heerlijk gezonde carnavalsbodem voor u: een ovenschotel bloemkool-broccoli in de aanbieding. U eet zo snel en vers gezond voor nog geen € 2,50 per volwassen persoon.

Binnen 45 min. en slechts 20 min. werk, heeft u een heerlijke schotel op tafel staan, die ook de dag erna nogmaals perfect is uit de (magnetron)oven.
Gezond leven in 40 sec. élke dag

Onze fruit en groene smoothies zijn super door u ontvangen. In ongeveer 40 seconden heeft eenieder haar of zijn lekkerste puur fruit of puur groenten smoothie klaar.

Het mooie is dat onze nieuwe Blauwe bes smoothie bekend staat als superfood. Dat wil zeggen dat ons lichaam er extra goed op reageert en het veel extra bouwstoffen oplevert voor een gezonde start van de dag en een gezond leven.


Met een smoothie per dag in de morgen - u betaalt nog geen € 1,25 per dag, vergelijk dat eens met een van de vele dure afslanksupplementen, die overigens ook nog niets met écht eten te maken hebben - kunt u de gehele morgen tot namiddag energievol doortrekken.

TIP
: Vergeet bij uw smoothies niet het Fresh Fruit Express Smoothie basis fruitsap (100% fruit) te bestellen. En schaf voor écht lekkere, gladde smoothies een van onze professionele blenders aan: al vanaf € 121,-.
Van zo 23-2 t/m zo 2-3 o.a. met
Van
Voor
Hieringslaai 500 gr
Traditioneel volgens Limburgs recept!
€5,85
€4,95
Bruine scharreleieren maat L 30 stuksDe lekkerste grote scharreleieren van Cootjans.
€5,35
€4,49
Geertsen balkenbrij 475 gr
Mooi in blok volgens beste Limburgs recept.
€3,25
€2,99
Broekmans Patisserie Weense kersentaartje
De Floriade topper met Limburgse morellen en heerlijke banketroom.
€9,75
€8,50
Smoothie Fruitmix blauwe bessen zak 150 gr
Het lekkerste powerfruit; in 40 sec. uw eigen verse smoothie!
€1,25
€0,99

 
   


Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten