dinsdag 27 mei 2014

Boodschappen in héél Limburg en Oost-Brabant:nu met PostNL voor €2,95!


Nieuwsbrief
27 mei 2014
 
Boodschappen in héél Limburg en Oost-Brabant:nu met PostNL voor €2,95!
 
Beste versliefhebber,
 
Waarschijnlijk heeft u dit uitgebreide nieuws ook gevolgd: Vershuys.com bezorgt in een pilot vanaf nu de boodschappen in héél Limburg via PostNL en binnen enkele weken ook in de regio Eindhoven. Wij blijven in onze eigen bezorgcirkel overigens ook gewoon zelf bezorgen met uw vertrouwde Vershuys versagenten van dinsdag tot en met zaterdag.

In de regio vanaf Roermond tot Maastricht en Vaals kunt u nu kiezen voor avondbezorging op dinsdag of donderdag tussen 18:00 en 21:30 uur; handige tijdstippen waarop u vaak thuis zult zijn. U krijgt evengoed een email/SMS van het verwachte aanlevertijdstip, maar nu via PostNL op de bezorgdag zelf. De bezorgkosten zijn € 2,95 voor de aanvang van de pilot. De boodschappen worden gekoeld aan u overhandigd door de PostNL-bezorger en samen kunt u de juiste temperatuur controleren, onderdeel van onze bekende 100% versgarantie.

Hemelvaart: LET OP vervroegd bestellen voor as vrijdag
Wegens Hemelvaart, moet uw bestelling voor komende vrijdag VOOR 11:00 uur op woensdagmorgen binnen zijn. Voor as zaterdag kunt u weer gewoon vrijdag's voor 11:00 uur bestellen.

Graag tot ziens in héél Limburg!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin juniSpaar weer mee met drie bestellingen in mei voor ons nieuwe maandkado!
 

 
 
Meld je NU aan voor de Kookbattle en WIN

Ben je de beste Hobbykok van Limburg? Meld je NU eenvoudig aan voor de Kookbattle van Lekker Venlo voor Beste hobbykok van Limburg 2014 info en aanmelden: http://www.vershuys.com/kookbattle.

 
ZELF gezond eier-groentenpannetjemaken

Wat kook ik vandaag? Vershuys.com denkt mee met KOOKZELF 'eetgemak'. U heeft geen kookboeken meer nodig en ingrediënten zoeken in de supermarkt is historie:

U kiest uw eigen heerlijke verrassende gerechten uit ons overzicht en in één klik bestelt u álle benodigde ingrediënten op hoeveelheid van uw gezin. Dat is pas gemakkelijk gezond koken: tegen extra aantrekkelijke voordeelprijzen per gerecht. Maak hier uw keuze uit vele heerlijke KOOKZELFrecepten.


Deze week in de aanbieding: KOOKZELF Eier-groentenpannetje, lekker gemakkelijk en gezond!

SlagerzFeztivalas zondag Maasboulevard Venlo12:00 uur

Onbevangen genieten aan de oevers van de Maas in Venlo, grenzend aan de Beste Binnenstad van Nederland. Laat je verleiden en kom genieten van het vele food, demo's, info en entertainment. Met speciale picknickzones, watervertier en alles wat je nodig hebt om een dag heerlijk onderuitgezakt te laven en te genieten ben je hier op deze dag op de enige juiste plaats.
Vind hier alle informatie op Facebook GRATIS TOEGANG!.Het SlagerzFeztival is voor eenieder gratis toegankelijk van 12:00 uur tot 18:00 uur! Wij staan er ook. Kom Vershuys.com samen met PLUS Benders bezoeken voor de lekkerste smoothies en de lekkerste Van Enckevort aardbeien en uiteraard onze befaamde Benders Burgers. Altijd GeZlaagd ;-)

Van zo 25-5 t/m zo 1-6 o.a. met
Van
Voor
Van Enckevort Aardbeien Zuid-NL 400 gr
De lekkerste Capri aardbeien uit Kronenberg.
€2,99
€2,65
Fresh Fruit Smoothie Frambozen 150 grBestel samen met 't 100% puur fuitsap voor verse smoothie in 40 s.
€1,69
€1,49
Ijsbergsla Zuid-NL per krop
Heerlijke knapperige sla, snel klaar te maken, extra voordelig.
€0,89
€0,69
Hendriks gemarineerde kipfilet 450 gr
Echte kip, heerlijk op BBQ, het verschil dat je direct proeft!
€3,95
€3,25
Warsteiner krat-24 (inclusief €3,90 statiegeld)
Best kwaliteitsbier uit Duitsland tegen supervoordelige prijs!
€17,59
€13,39

Geen opmerkingen:

Een reactie posten