donderdag 27 november 2014

PERSBERICHT Maaltijden- én boodschappenservice aan huis in één hand

Daily Fresh Food en Benders Vershuys gaan samenwerken 


VENLO-GELEEN, 27 november 2014  - Daily Fresh Food en Benders Vershuys gaan samenwerken vanaf 1 januari 2015. Het assortiment op Vershuys.com wordt uitgebreid met de verse en gezonde sous-vide bereide maaltijden van Daily Fresh Food. Zo willen zij de groeiende groep ouderen met een zorgbehoefte en mensen met een beperking die langer thuis blijven wonen voorzien van álle dagelijkse benodigdheden.  

Zelfredzaamheid bevorderen 

De overheid wil dat ouderen en mensen met een beperking zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Met alle bezuinigingsmaatregelen is er steeds minder hulp beschikbaar bij het koken en het doen van de dagelijkse boodschappen. Door kant-en-klare maaltijden te combineren met de dagelijkse boodschappen, wordt een betaalbare en efficiënte maaltijden- en boodschappenservice geboden. Mensen thuis kunnen via Vershuys.com alles eenvoudig en tegelijkertijd bestellen op een tablet of pc.

Samenwerking 

Vershuys.com is de grootste online versmarkt van het zuiden en heeft veel ervaring opgebouwd met online shoppen, e-commerce en gekoelde levering van boodschappen aan huis. Daily Fresh Food is een totaalleverancier en producent van vlees, vis, aardappelen, groenten en fruit en gespecialiseerd in het sous-vide bereiden van maaltijden. Daily Fresh Food levert aan (academische) ziekenhuizen, zorgorganisaties en horecabedrijven. Vershuys.com biedt vanaf 1 januari 2015 de maaltijden van Daily Fresh Food ook bij mensen thuis aan. Het hele productie- en logistieke proces is gekoppeld aan één geautomatiseerd systeem dat vanuit Daily Fresh Food in Geleen wordt aangestuurd.

Meest gezonde kooktechniek

Sous-vide is de meest gezonde kooktechniek (bron: Stichting Voedingscentrum en Keuringsdienst van Waren). Het is zelfs gezonder dan zelf koken. Verse ingrediënten zoals vlees, vis en groenten worden op smaak gebracht en vacuüm verpakt. De producten worden vervolgens gegaard op een lage temperatuur. Door te garen in de verpakking bereiken we dat natuurlijke smaakstoffen, vitaminen en mineralen behouden blijven. De lage temperatuur zorgt er verder voor dat de producten malser, zachter en smakelijker worden. De maaltijden zijn tot 6 weken houdbaar in de koelkast en kunnen eenvoudig worden opgewarmd in de magnetron of de oven.

Regionale producten

Beide bedrijven werken met regionale versleveranciers en onderscheiden zich door verse, gezonde en smaakvolle producten. Veel producten worden vanuit de bron door Vershuys.com bij mensen tot in de koelkast thuis geleverd.Meer informatie

Zie hier een bedrijfsfilm over Daily Fresh Food:Geen opmerkingen:

Een reactie posten