maandag 1 december 2014

Pakjesavond nog lekkerder ...


Nieuwsbrief
 1 december 2014
 
Pakjesavond nu nog lekkerder ...

Beste versliefhebber,

Het heerlijk avondje komt eraan … De drukke tijd is weer aan de gang. We maken cadeautjes, surprises, gedichten en tegelijkertijd willen we gezin en familie lekker verwennen met een gezellig samen eten op pakjesavond. Vershuys staat voor u klaar om deze drukke tijd wat gemakkelijker te laten verlopen en u 's avonds te laten genieten van het lekkerste uit onze eigen regio.

We hebben de mooiste gourmet- en grillschalen van 1000 gr van onze slager Geertsen klaarstaan tegen kadoprijzen van € 10,70/kg en maken gourmet, grill en fondue extra gemakkelijk met kant-en-klaar salades en gesneden groenten. Ook voor lekkere borrelhapjes kunt u direct bij ons terecht. En dan bezorgen we in een handomdraai tegelijkertijd ook nog even uw weekboodschappen. Genieten toch!
Dat wordt een héérlijk avondje op 5, 6 en 7 december!

Een heel gezellige sinterklaasavond van ons allemaal!

Team Vershuys.com

PS Maandkado december, januari en februariSpaar automatisch mee voor ons GRATIS boodschappenpakket ter waarde van € 50,-!
  


 
GRATIS Boodschappen twv € 50,- met Vershuys

U spaart bij Vershuys.com deze feestmaanden direct bij elke € 10,- aan boodschappen voor dit mooie GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 50,- met de mooiste producten en A-merken erin!

U spaart automatisch met elke digitale bestelling op Vershuys.com tot 14 februari 2015. Bij elke 65 x € 10,- digitaal besteed, kunt u vanaf begin januari 2015 een GRATIS boodschappenpakket bijklikken.


De actie loopt vanaf zondag 23 november 2014 tot en met zaterdag 14 februari 2015. In deze periode tellen al uw digitale bestedingen op Vershuys.com mee.

U kunt vanaf medio januari tot en met 28 februari 2015 uw GRATIS boodschappenpakket bijklikken!
Sint gooit omfietswijnen in de aanbieding

Vershuys.com heeft de lekkerste wijnen beschikbaar via haar partner PLUS Supermarkten: de beste wijnsupermarkt van Nederland. De Sint geeft speciaal voor u van alle wijnen met een 'omfietsbeoordeling' de tweede fles met 50% korting weg.

U vindt alle omfietswijnen met korting onder onze aanbiedingen deze week. Leuk als kado of om zelf speciaal te genieten van Sinterklaasavond.
Profiteer ervan nu het kan!
Samenwerking Daily Fresh Food en Vershuys.com

LIMBURG - Daily Fresh Food en Benders Vershuys gaan samenwerken. Het assortiment op Vershuys.com wordt uitgebreid met de verse en gezonde sous-vide bereide maaltijden van Daily Fresh Food. Zo willen wij samen de groeiende groep ouderen met een zorgbehoefte en mensen met een beperking die langer thuis blijven wonen voorzien van álle dagelijkse benodigdheden. Lees hier het volledige persbericht.


Wat betekent de nieuwe samenwerking voor u als klant? Daily Fresh Food levert net zoals Vershuys.com mooie regionale producten en specialiteiten aan haar klanten en is een logistiek totaalleverancier in vers. Omdat Daily Fresh Food ook de top van de horeca bedient in Limburg en Brabant kunnen wij de culinaire koker binnen Vershuys begin 2015 voorzien van allerlei extra specialiteiten zoals: gele grapefruits, verse vis, krabben en kreeft, bijzondere kruiden, nog verser gesneden groetenmixen, het mooiste vlees zoals Hereford, Limousin, Livar en Angus en ga zo maar door.

Bovendien kunt u binnenkort gemakkelijk familie, ouders en uzelf verwennen en ontzorgen met de lekkerste en meest gezonde kant-en-klaar sous-vide versmaaltijden in Nederland beschikbaar.
Vershuys.com MeerSmaak-panels gestart!

Vershuys.com maakt er werk van u de lekkerste en mooiste ambachtelijke producten uit de regio vers van de bron voor te schotelen. Hiertoe hebben we de hulp van u als klant en versliefhebber ingeroepen. Velen hebben zich ingeschreven op onze zogenaamde 'MeerSmaak'-panels om GRATIS producten van bijzondere leveranciers te testen, voordat wij tot introductieovergaan.

We zijn gestart met de producten van sterrenrestaurant Valuas uit Venlo. We zijn zeer benieuwd naar de Vershuys.com SmaakPanel reacties ... 


Let op: wanneer u zich niet heeft ingeschreven op de MeerSmaak-panels, hou dan de MeerSmaak Nieuwsbrief in de gaten. U kunt dan alsnog meedoen en het GRATIS Proefproduct in uw winkelmandje klikken zolang de voorraad strekt.
De enige voorwaarde is dat u de bijgevoegde online enquête invult!
Geen stress met Kerst; Vershuys.com bezorgt thuis!

Geen rijen, geen misgrijpen, geen geplan. Gewoon de lekkerste producten rechtstreeks van de specialist in huis. Al uw benodigde boodschappen voor slechts € 2,95 - € 3,95 door onze versagenten tot in uw keuken bezorgd! U bestelt uiterlijk vóór 11:00 uur voor de volgende dag bezorging.

Zou u vóór 19 december uw kerstbestelling in willen voeren?
Dan kunnen wij nog beter onze benodigde logistieke capaciteit inplannen.
Dank u vriendelijk! 

Onze bezorgdagen met de feestdagen:

KERST
Di 23 december 10-21 uur
Wo 24 december 10-18 uur

NIEUWJAAR
Di 30 december 10-21 uur
Wo 31 december 10-18 uur
Vanaf zaterdag 3 januari leveren we weer regulier uit!

 Fijne Feestdagen!
TIP voor verrassende Kerstpakketten

Bestel nu uw geschenkpakketten voor Kerst voor personeel, vrienden en familie op Vershuys.com. Met Vershuys.com heeft u verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Duurzaam ondernemen = duurzaam geven; van de beste versspecialisten uit eigen regio. Wij voorzien bovendien elk pakket van uw persoonlijke (bedrijfs)boodschap!


Bezoek het Vershuys.com Streekplein vol regionale productinspiratie en/of bel ons op 077 - 3333001! Zie hier de verschillende verpakkingsmogelijkheden van uw pakketten.

Om teleurstelling te voorkomen gelieve rekening te houden vóór 10 december 2014 uw pakketten te bestellen.

 Fijne Feestdagen!
Van zo 30-11 t/m zo 7-12
Van
Voor
Fairtrade ananas per stuk
Ananas heerlijk bij uw gourmet of salades!
€1,99
€1,75
KOOKZELF Borrelhapje 6-8 personenZelf snel vers gemaakt; aandacht voor uw bezoek, samen genieten.
€9,95
€7,95
Diverse grill- en gourmetschotels 1000 gr!! 
Lekkerste vlees van onze slager voor een Sinterknalprijs.
€16,79
€10,70
PLUS gerookte zalm 100 gr 
Lekkere eerlijke zalm tegen een klein prijsje.
€3,00
€2,65
Brouwerij de 7de Hemel Visioen *NIEUW* per fles 
Tegen deze nieuwe IPA uit Sevenum kan geen top bokbier tegenop. Proeven!
€1,98
€1,75Geen opmerkingen:

Een reactie posten