woensdag 1 juli 2015

Elke dag je eigen Foodbox ... verras je familie!

Nieuwsbrief_header

Nieuwsbrief
1 juli 2015
 
Elke dag je eigen Foodbox ... verras je familie!
 
Beste versliefhebber,
 De foodbox verovert Nederland in een snel tempo. En dat is niet zo gek. Elke week een box vol gemak, gezonde ingrediënten en bijbehorende recepten op je deurmat is natuurlijk niet verkeerd. Maar tegelijkertijd hoor je dat veel mensen starten, maar daarna ook snel weer stoppen. Zou het eenzelfde hype zijn als Groupon destijds?

Wij zetten hier de voordelen en de gehoorde nadelen op een rij. Bovendien geven wij als Vershuys u in deze nieuwsbrief een perfect alternatief, afgestemd op de eetwensen van uw gezin en van uzelf als smaakbepalend persoon. Dus ​eigenlijk uw eigen persoonlijke Foodbox, als u wilt elke dag ... lees hieronder hoe met ...

onze nieuwe en innovatieve ReceptShopper.
Team Vershuys.com

De Foodbox: voor- en nadelen

Er zijn op dit moment tientallen Foodboxen in Nederland die snel groeien: Beebox, Streekbox, De Krat, FoodWeLove. HelloFresh heeft gisteren zelfs aangekondigd dat het naar de beurs wil gaan nu de hype nog groot is ...

Elke week een box vol verse producten toegestuurd met recepten klinkt als gemak niet?

Immers, je hoeft niet meer na te denken over wat je eet 's avonds. Je eet gezond en gevarieerd, zonder dat je naar de winkel moet. En het lijkt net of je telkens verrast wordt in je eigen 'doe-het-zelf' restaurant thuis.
 
De-krat


Toch zijn er veel mensen die enthousiast een paar weken starten en daarna weer snel afhaken. Waarom? De porties zijn vaak te klein of te groot: "met alleen een maaltijdsoep komt mijn man er niet" of "wij eten graag nog een toetje, waarvoor ik apart naar de super moet".

Of in andere gevallen is het eten te exotisch voor de kinderen: "ik heb geen tijd om 2 verschillende maaltijden te maken. Dan moet ik toch naar de winkel voor een maaltijd die de kinderen wél lusten".

En een laatste veel gehoord argument is: "de boxen zijn relatief duur voor een gezin, je betaalt € 39,- voor 3 maaltijden voor 2 personen en € 59,- voor 4 personen. Ik betaal in de super op weekbasis voor ​ál mijn boodschappen inclusief schoonmaakmiddelen en non-food voor 2 volwassenen en 3 kinderen maximaal circa € 120,-".


Stel uw eigen box samen met onze ReceptShopper™

De oplossing is eigenlijk heel eenvoudig. Kies uw eigen lekkere recepten op bijvoorbeeld: www.24kitchen.nlwww.smulweb.nlwww.jamiemagazine.nlwww.culy.nl, of www.allrecipes.nl.

Daarna kopieert (copy/paste) u de ingrediëntenlijst in onze ReceptShopper™ en krijgt u direct van ons de ingrediënten retour die u zelf in uw gewenste hoeveelheid in uw winkelmandje kunt plaatsen. Uw eigen Foodbox op wens van uw gezin is nu gevuld in hoogstens 30 seconden inclusief zoeken naar een hééeerlijk recept.
sardines


TIP Het gevonden recept zelf inclusief ingrediënten slaat u digitaal bijvoorbeeld op in uw eigen Evernote Notitieboek 'Recepten'. Zo heeft u het recept altijd online bij de hand op uw telefoon en uw desktop, wanneer u het betreffende recept gaat koken.

BBQ assortiment uitgebreid én meer

De samenwerking tussen Vershuys en culinaire horeca leverancier Daily Fresh Food, zult u de komende dagen en weken nóg meer kunnen waarderen. Het BBQ assortiment wordt nog vóór het weekend reeds sterk uitgebreid met mooie producten.

sardines

Wat dacht u bijvoorbeeld van Bretonse Sardines op uw BBQ, voor maar € 6,39 per kg! U zult vriend en vijand verrassen als échte grillmaster ;-)

Wat eten we deze week: Penne met prei en witlof

Met Vershuys.com maakt u de lekkerste KOOKZELF gerechten in een handomdraai. U kiest het recept en wij leveren u de boodschappen en verse ingrediënten op de hoeveelheid van het recept thuis. Dat is pas optimaal genieten.

Kookzelf-penne-prei-witlof

Geen zoeken en kiezen van ingrediënten in de supermarkt. Wij doen precies de hoeveelheid boodschappen en kiezen de lekkerste verse waren die u voor uw recept nodig heeft.
Van zo 28-6 t/m zo 5-7
Van
Voor
Van Enckevort kersen 500 gr
Dagvers van de boom, de lekkerste kersen uit Noord-Limburg!
€3,89
€3,25
Kiwi green per stukSmaakmaker in elke zomerse salade.
€0,29
€0,25
Geertsen barbecueworsten Poesta 4 st 
Diverse malen met goud bekroond, dé beste van Geertsen.
€3,64
€3,14
Doradefilets met vel 2 stuks 250 gr 
Heerlijk op het vel te grillen op de barbeque buiten.
€5,29
€4,49
Broekmans Pat. Bosvruchten fleurtje 705 gr  
Verse aardbeien en bosvruchten op een boterdeeg bodem.
€9,25
€7,95


2 opmerkingen: