dinsdag 20 oktober 2015

Belangrijke wijzigingen en heerlijke maaltijdsalade vers thuis!


Nieuwsbrief_header

Nieuwsbrief
20 oktober 2015
 
Belangrijke wijzigingen en heerlijke verse salade!
 
Beste versliefhebber,

Achter de schermen zijn we druk bezig Vershuys.com gereed te maken om u te voorzien van nog mooiere lokale versproducten en kant-en-klare versmaaltijden en deelgerechten van onze maaltijdenpartner Daily Fresh Food. Het lekkerste vers uit Limburg en Brabant wordt begin 2016 zelfs voor iedereen in Nederland toegankelijk!

Om dit mogelijk te maken worden er in het bestelproces vanaf begin november 2015 enkele voor u belangrijke wijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste veranderingen zijn samengevat in deze nieuwsbrief:

 • het minimale bestelbedrag van Vershuys.com wordt aangepast naar € 60,-
 • u bestelt straks vóór 10:00 uur ’s morgens voor overmorgen
 • sommige besteltijdsvensters zijn in het bezorgtarief aangepast met maximaal € 1,-
 • vanaf volgende week kunt u de eerste sous-vide keuzemaaltijden bestellen, binnen enkele weken aangevuld met de lekkerste Indische maaltijden van onze Indisch cateraar specialist Warung.

Nederland is in zwang van de Maaltijdboxen: maar met de innovatieve VershuysReceptShopper™ stelt u uw eigen persoonlijke maaltijdbox en de gewenste hoeveelheden élke week zelf samen. Zo bepaalt u zelf wat uw gezin lekker vindt en hoeveel uw gezin wilt eten. U eet op deze wijze dus niet wat de boxproducent goed uitkomt.

In deze nieuwsbrief geven wij u de mogelijkheid om de ReceptShopper snel uit te proberen met een heerlijk recept voor een maaltijdsalade met kip en meloen: in 30 minuten snel zelf vers klaar te maken.

Veel shop- en kookplezier!

Team Vershuys.com


Nieuwe website geoptimaliseerd voor mobiel

Meer dan een kwart van onze klanten bestelt de boodschappen reeds per mobiel of tablet. Dit willen we nog gemakkelijker maken met onze nieuwe website, die volledig geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.

Bovendien maakt deze nieuwe website het mogelijk dat iedereen in Nederland de lekkerste Vershuys producten en maaltijden uit Limburg en Brabant vers thuisbezorgd krijgt.

Hier ziet u alvast een voorproefje van de nieuwe Vershuys.com website:
Nieuwe-website


We hebben gepland begin 2016 de nieuwe website te introduceren.

Nieuwe-website2

Belangrijke wijzigingen website per november

Minimaal bestelbedrag € 60,-
Het minimale bestelbedrag van Vershuys.com wordt aangepast naar € 60,- per bestelling. Dit bedrag geldt enkel voor particulieren, niet voor bedrijven of instellingen die over meerdere locaties bestellen. De eerste twee (proef)bestellingen, kunnen nog steeds vanaf € 25,- gedaan worden.

Vandaag bestellen voor overmorgen
We gaan één extra dag besteltijd introduceren omdat we steeds meer producten introduceren die nog vers gemaakt moeten worden (o.a. sous-vide versmaaltijden). Dit betekent dat u voor 10:00 uur ’s morgens bestelt om overmorgen te laten bezorgen.

U ziet in onderstaand plaatje dat bepaalde versproducten op Vershuys.com, die op uw order vers gemaakt worden, enkele dagen vooruit besteld moeten worden.
Besteltijden
Service/Bezorgkosten
Enkele van onze tijdsvensters worden in kosten aangepast; AH.nl bezorgt vanaf € 4,95 tot € 11,95. Vershuys krijgt een maximaal tarief variërend van € 3,95 tot € 5,95. Uw bezorgkosten met Vershuys.com blijven dus nog altijd voordelig ten opzichte van onze overige bezorgcollega’s.

sous-vide-besteltijden


Deze wijzigingen worden begin november 2015 actief en zullen nog eenmaal definitief aangekondigd worden met een nieuwsbrief.
ReceptShopper™: maaltijdsalade meloen & kip


Wist u dat Vershuys.com in 1-klik, voor élk door u gewenst recept, de ingrediënten klaarzet met de Vershuys ReceptShopper™? Bestel bijvoorbeeld onderstaande heerlijke maaltijdsalade met de Vershuys ReceptShopper™Zo vul je snel, je wekelijks persoonlijke Maaltijdbox met Vershuys.com.

Hoe?
Kopieer onderstaand, of een willekeurig, recept (alle bullits met ingrediënten) naar deReceptShopper™ en u krijgt automatisch alle benodigde ingrediënten direct aanklikbaar door ons voorgesteld:
4-5 personen bereidingstijd 30 minuten
Ingrediënten
 • 350 gram kipfilet
 • 1 krop ijsbergsla
 • 1 komkommer
 • 1 blikje maiskorrels
 • 1 Galia meloen
 • 1 sinaasappel pers
 • 5 eetlepels olijfolie
 • kipkruiden, zout, peper

salade-kip-meloen


Bereidingswijze salade meloen & kip
De kip klein snijden, naar smaak kruiden en gaar bakken. Uit de pan scheppen en eventueel laten afkoelen (koelkast). De sla wassen en fijn snijden, komkommer schillen en in halve plakjes snijden. Meloen ontpitten, schillen en in blokjes snijden.
Sla, meloen, komkommer, mais en kip in een grote kom mengen. Maak een dressing van de uitgeperste sinaasappel, olie, peper en zout. Goed mengen en over de salade verdelen.

Wat eten we deze week: Groentepannetje met rijst

Met de Vershuys.com KOOKZELF gerechten maakt u de lekkerste gerechten met één klik! U kiest het recept/gerecht en wij leveren u de boodschappen en verse ingrediënten op de hoeveelheid van het recept thuis. Dat is pas kookgemak en optimaal genieten.
maaltijd-recept

Geen zoeken en uitkiezen van ingrediënten in de supermarkt. Wij doen precies de hoeveelheid boodschappen en kiezen de lekkerste verse waren die u voor uw recept nodig heeft.

U kunt ook onze ReceptShopper™ gebruiken om snel de ingrediënten van een willekeurig door u gekozen recept te bestellen.
Verse 1-2-3 combinatie maaltijden


Vanaf volgende week maandag kunt u de eerste verse sous-vide maaltijden bestellen van onze partner Daily Fresh Food te Geleen. U kunt zelf uw maaltijden samenstellen uit 3 componenten: groenten, vlees en zetmeel. U maakt ze gemakkelijk warm in uw eigen magnetron in 3 minuten op 600 Watt en ze zijn circa twee weken houdbaar.

Het voordeel van sous-vide garen van verse componenten in de eigen verpakking is dat, naast de lange houdbaarheid, vitamines, mineralen en de natuurlijke smaaksappen worden bewaard. Daarom is de smaakwaardering en de voedingswaarde van sous-vide maaltijden het hoogste van alle in Nederland aangeboden maaltijden.
1-2-3-bon-appetit

Binnenkort worden hier de heerlijke Indonesische maaltijden van Warung hieraan toegevoegd. 
Warung-catering

Van zo 18-10 t/m zo 25-10
Van
Voor
Appels Margraten Jonagold 5 st Vers van de boom uit ons Limburgse Margraten!
€1,85
€1,65
Kiwi green per stukDe noodzakelijke vitamientjes voor de winterperiode.
€0,29
€0,22
Geertsen hacheevlees 500 gr 
Heerlijk voor alle stoofschotels en goulash!
€5,45
€4,45
Sliptong 250 gr 2 st 
Tong is een ware delicatesse en boordevol gezonde omega vetten.
€7,99
€6,99
Broekmans Appelfleurtje 705 gr  
Top boterdeeg gebak gevuld met spijs en verse appelen en kaneel. 
€8,95
€6,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten