zaterdag 7 november 2015

Een dag eerder bestellen!

1-2-3-bon-appetit
Nieuwsbrief
7 november 2015
 
Een dag eerder bestellen!
 
Beste versliefhebber,

Houdt u er vanaf komende week rekening mee, dat u één dag eerder moet bestellen.
U kunt 's morgens voor 10:00 uur niet meer voor morgen bestellen, maar voor overmorgen.

We hebben dit besluit genomen omdat er steeds meer producten besteld worden die nog 'vers geproduceerd' moeten worden zoals maaltijden en maaltijdsalades. Zo hebben we de beste balans tussen zo snel mogelijk leveren en echt verse producten.Bovendien wordt zoals eerder aangekondigd aanstaande dinsdag het minimale bestelbedrag definitief aangepast naar € 60,-. Sommige besteltijdsvensters worden in het bezorgtarief aangepast met maximaal € 1,-
En: vergeet niet de heerlijke hertenbiefstuk klaar te makende in deze nieuwsbrief.  
Veel kookplezier!

Team Vershuys.com

PS Spaart u ook mee voor ons GRATIS Boodschappenpakket t.w.v. € 50,-!

GRATIS Boodschappen twv € 50,- met Vershuys

U spaart bij Vershuys.com deze feestmaanden direct bij elke € 10,- aan boodschappen voor onderstaand GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 50,-. De inhoud bestaat uit mooie PLUS huismerk producten en A-merken!
U spaart automatisch met elke digitale bestelling op Vershuys.com. Bij 70 x € 10,- digitaal besteed, kunt u vanaf begin februari 2016 een GRATIS boodschappenpakket bijklikken (maximaal 1 GRATIS pakket per klant).
De actie loopt vanaf 1 november 2015 tot en met 30 januari 2016. In deze periode tellen al uw digitale bestedingen op Vershuys.com mee.

Dichtgeschroeid-hertenbiefstukjpg

U kunt vanaf medio februari tot en met 31 maart 2016 uw GRATIS boodschappenpakket bijklikken!

ReceptShopper™: dichtgeschroeid hertenbiefstuk

Zoek razendsnel in één-klik alle ingrediënten voor uw gewenst recept met de Vershuys ReceptShopper™. Dat is pas gemakkelijk koken! Kopieer eenvoudig onderstaand recept naar de Vershuys ReceptShopper™ met Ctrl+C (kopiëren) en Ctrl+V (plakken) hier: http://www.vershuys.com/recept-shopper

Bron: www.jamiemagazine.nl

Koken: 6 personen bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten

 • 1 el jeneverbessen
 • 600 g lendestuk van hert
 • olijfolie
 • 1 el peperkorrels
 • 3 takjes tijm, blaadjes afgehaald
 • 2 el alfalfa
Bramendressing
 • 300 g bramen
 • 1 el rodewijnazijn
 • 1 flinke el suiker
 • 4 el extra vergine olijfolie
eten-salade


Bereidingswijze dichtgeschroeid hertenbiefstuk
 1. Maal de jeneverbessen met een snuf zout in een vijzel fijn. Wrijf het lendenstuk in met olijfolie en haal door de gemalen jeneverbessen tot het vlees helemaal is bedekt.
 2. Zet een grote bakpan op hoog vuur. Schroei het vlees in 8 minuten dicht, 2 minuten per kant, tot je een donkere korst hebt. (Dit is voor rood vlees; schroei het voor medium in 10-12 minuten dicht.) Haal het vlees uit de pan en laat rusten.
 3. Maal de peperkorrels fijn met een vijzel en meng de tijm erdoor. Rol het aangebakken vlees door het kruidenmengsel zodat het een roze laagje krijgt.
 4. Doe voor de dressing de bramen, azijn en suiker in een pannetje en verwarm het mengsel 5 minuten op laag vuur, tot de bramen kapot koken en sappig worden. Druk het mengsel door een zeef en gooi de stukjes weg. Klop de olijfolie erdoor.
 5. Snijd het vlees met een scherp mes in zo dun mogelijke plakken en leg op een schaal. Druppel de dressing erover en bestrooi met cress.


Wat eten we deze week: Pastasalade met brie, appel en walnoot

Met de Vershuys.com KOOKZELF gerechten maakt u de lekkerste gerechten in één klik! U kiest het recept/gerecht uit ons uitgebreide aanbod en wij leveren u de boodschappen en verse ingrediënten op de hoeveelheid van dat recept thuis. Dat is pas kookgemak en optimaal genieten.
Nieuwsbrief_header

Geen zoeken en uitkiezen van ingrediënten in de supermarkt. Wij doen precies de hoeveelheid boodschappen en kiezen de lekkerste verse waren die u voor uw recept nodig heeft.

U kunt ook onze ReceptShopper™ gebruiken om snel alle benodigde ingrediënten van een willekeurig door u gekozen recept te bestellen.

NU BESTELBAAR Verse maaltijden in 1-2-3 keuze


U kunt nu zelf uw Daily Fresh Food maaltijden samenstellen uit 3 componenten (groenten, vlees en zetmeel). U maakt ze gemakkelijk warm in uw eigen magnetron en ze zijn zeker 2 weken houdbaar.

Het voordeel van sous-vide garen van verse componenten in de eigen verpakking is dat, naast de lange houdbaarheid, vitamines, mineralen en de natuurlijke smaaksappen worden bewaard. Daarom is de smaakwaardering en de voedingswaarde van onze sous-vide maaltijden erg hoog.
1-2-3-bon-appetit
Van zo 8-11 t/m zo 15-11
Van
Voor
Ananas per stuk Mooie grotere en zoete horecakwaliteit ananas!
€2,45
€1,99
Broccoli per stukDirecte groene kool vitamientjes, zo noodzakelijk in het najaar.
€1,25
€0,95
Geertsen Beenham naturel 500 gr 
Een goddelijk stukje vlees, gemakkelijk te bereiden!
€6,85
€5,85
Makreelfilets met vel 250 gr 2 st 
Makreel is een delicatesse en boordevol gezonde omega vetten.
€4,17
€3,50
Broekmans Roomborstplaat pakje 21 st  
Heerlijk van Broekmans nu Sinterklaas weer bijna in het land is. 
€6,75
€5,95Geen opmerkingen:

Een reactie posten