dinsdag 6 april 2010

Vershuys Bakker Gommans genomineerd voor ster

Bron: ANP, Limburger, Hallo

Bakkerij Gommans uit Sevenum is genomineerd voor een ster. Net als bij de Michelin maken ook bakkerijen kans op deze prestigieuze onderscheiding. Op 1 juni aanstaande wordt bekend gemaakt óf, en hoeveel sterren de broers Bas en Joep Gommans krijgen met hun zaak. Beide heren zijn verrast door de nominatie: "Prachtig! Dit is echt een mooie opsteker voor ons bedrijf. We werken elke dag om het onze klanten naar de zin te maken, maar dat je dan ook nog voor zoiets genomineerd wordt is helemaal mooi."


Bovendien zijn er drie categorieën waarin de sterren te behalen zijn; bakkers, banketbakkers en patissiers. In totaal zijn er dit jaar 49 bedrijven genomineerd uit de 2.500 ambachtelijke bakkerijen die Nederland nog telt.

Het uitreiken van de sterren wordt gedaan in opdracht van de Nederlands bakkerijbranche en wordt uitgevoerd door het Nederlands Bakkerij Centrum uit Wageningen. Op 1 juni 2010 wordt tijdens het Nationaal Bakkerij Gala bekend gemaakt welke bedrijven de sterren verdiend hebben.

Wanneer u vindt dat bakkerij Gommans een ster heeft verdiend stem dan op http://www.bakkermetster.nl/

Bestel hier direct het beste ambachtelijke brood en gebak van Bakkerij Gommans en laat het thuis bezorgen door Vershuys.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten