donderdag 1 december 2011

Doorstart voor Vershuys.com met Plus Benders

Plus Benders kondigt aan Vershuys.com gekocht te hebben en door te willen starten onder de bestaande handelsnaam Vershuys.com. De Vershuys vers-van-de-bron-formule wordt versterkt met een uitgekiend supermarktassortiment van dagelijkse boodschappen en verwacht in het begin van 2012 de leveringen te hervatten.


Het vernieuwde Vershuys-concept start onder de nieuwe slogan: Boer-Bakker-Boodschappen. Thuis! Zo krijgen bestaande en nieuwe Vershuys klanten naast alle verswaren ook de dagelijkse boodschappen gekoeld thuis bezorgd. De eigen bezorgwebsite van Plus Benders blijft vooralsnog onafhankelijk van Vershuys opereren.

Geert Benders geeft aan:
“Massaconsumptie is uit. De moderne consument zoekt gezonder eten, vers van de bron en bij voorkeur uit onze eigen streek. Vershuys.com was hierin voorloper met een grote schare tevreden klanten en een gezonde groei. We gaan die formule de komende tijd verder versterken met maar liefst drie zekerheden: 'verser, voordeliger en vriendelijker'. Dit doen we met nog meer nieuwe regionale versleveranciers, vriendelijke bezorgers en levergemak. Scherpe prijzen zijn mogelijk omdat we onze producten direct en vers vanuit de bron betrekken waar mogelijk.”

Over en weer versterken de formules elkaar. Plus Benders zet in zijn supermarkt ook steeds meer gezond en lekker regionaal product in de schappen, zoals bijvoorbeeld Clevers IJs, Patisserie Broekmans en Appeven vruchtendranken. Dit pakket zal verder uitbreiden als gevolg van de nieuwe samenwerking met Vershuys. Zo wordt het beste uit twee werelden bij elkaar gevoegd. Oud initiatiefnemer Marwin Dekkers is blij met de nieuwe eigenaar:
"dit is de versterking die onze klanten vroegen. Internet en retail is samen meer in verskwaliteit en gemak".

Klik hierboven op laatste nieuwsbrief waarin dit bericht wordt aangekondigd.

Benders Vershuys BV zal in 2012 stap-voor-stap uitgebreid en verbeterd worden in assortiment, website en bezorgmogelijkheden.

Wij houden u op de hoogte wanneer Vershuys begin 2012 haar leveringen weer start!

Mogen we u dan ook weer voorzien van de lekkerste - en nu complete - boodschappen?

Met vriendelijke groet,

Team Vershuys -vernieuwd- :P!




2 opmerkingen:

  1. Proficiat Geert en Marwin, ik geloof er nog steeds iin dat het een succes gaat worden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wanneer komen jullie weer in Sittard?

    BeantwoordenVerwijderen