vrijdag 7 februari 2014

De Boer is troef, proef

 
 
Nieuwsbrief
6 februari 2014
 
De boer is troef ...
Beste versliefhebber,

We leven in een belangrijke tijd. Er vindt een enorme omslag plaats naar een andere mentaliteit. Er is al een grote groep mensen die zich daar bewust van is en er actief naar handelt. Een groep die anders wil zijn, anders wil denken en juist ook anders wilt doen. Deze groep groeit en is zich terdege bewust van de eigen invloed die ze kunnen hebben op hun eigen leven en de wereld. Een beweging die ontstaat uit de behoefte naar eerlijk, puur, gezond en oprecht.

Wellicht dat u ook op zoek bent, naar die nieuwe puur eerlijke producten van de boer en versspecialist van dichtbij. Laten we samen zorgen dat wat de popband 'Normaal' eens beoogde, daadwerkelijk gaat gebeuren; dat onze boer weer op een voetstuk komt te staan.
Dat betekent bewust keuzes maken en de pakjes die niets meer met écht eten hebben te maken, gewoon in de supermarkt te laten staan. Dan is de boer pas écht troef ...

Ook in deze nieuwsbrief introduceren we u weer enkele pareltjes direct van de boer. Als Vershuys zijn we daar samen met u steeds naar op zoek. Heeft u tips voor mooie lokale producten. Laat het ons graag weten via de "Mijn TIP voor Vershuys" box op onze homepage!.

Tot ziens op Vershuys.com!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin maart
Spaar weer mee met drie bestellingen in februari voor ons nieuwe maandkado !
 

 
 
APPELmmmmoes

In deze appelmoes - gemaakt door Manon Hoeymakers zelf, van onze fruitteler Hoeymakers uit Sevenum - zit geen suiker; geen conserveringsmiddelen, smaakversterkers of overige toevoegingen; púúr appel, appel en nog eens appel. U proeft direct het pure verschil met gangbare producten.


De appelmoes zit ook nog eens verpakt in een prachtig glazen potje, een kadootje reeds op zich.
Kadotip! Geeft 2 potjes appelMMMMoes kado! Op een houten schaaltje en in cellofaan verpakt, heeft u een origineel en gezond cadeautje!
De lekkerste Rebárbercòmpot

Elke dag Appelmmmoes is lekker, màààr nog gezonder is heerlijke afwisseling met ouderwets lekkere rabarbercompot van Boerderij 't Platteland uit 't Veulen. Veel ijzer, kalium en magnesium en gezonde vitamines B1, B2, B6 en C. En bovendien caloriearm. Allemaal uit deze heerlijke compot van eigen vollegronds versproduct. Boer Gerrit en partner Karin maken de lekkerste producten op hun gemengd bedrijf van onder andere rabarber, asperge, aardappelen en koolzaad.


Boerderij 't Platteland heeft bij het aanbreken van de eerste voorlente zon een leuke overzichtelijke speeltuin en kinderboerderij. Een perfecte locatie waar u heerlijk kunt genieten op hun mooie erfterras als de kinderen spelen, terwijl u ook een kijkje kunt nemen in hun boerderijwinkel met heerlijke streekproducten van het Limburgse land!
Lekkerste tafelzuur: mini courgette zoetzuur

Tuinderij Beegdenhof te Hunsel is al jaren dé specialist op het gebied van vollegrondscourgettes in Nederland. Én bekend van 't lekkerste tafelzuur van Nederland, de mini courgette zoet-zuur: gezoet met honing en met de hand geoogst en ingelegd.


Heerlijk op een broodje gezond en prachtig op een broodje hamburger. Maar ook lekker bij de BBQ of als tussendoortje en gezonde snack met weinig calorieën.
BESTELTIP: Groene en fruit smoothies

De afgelopen weken geïntroduceerde Fresh Fruit Express en Veggie Express fruit en groene smoothies zijn een groot succes en worden volop door u besteld. We krijgen lovende reacties over de smaak en het gemak om snel gezonde, lekker vezelrijke smoothies te maken.

Maar opgepast: we merken dat sommige bestellers vergeten het Fresh Fruit Expres Smoothie basis fruitsap (100% fruit) erbij te bestellen (zie foto). Alleen met dit sap maakt u snel binnen 50 seconden een gezonde fruit of groene smoothie. U kunt natuurlijk ook andere vruchtsappen toevoegen, maar deze bevatten altijd extra suikers. Bij voorkeur niet of slechts bij uitzondering doen dus.

 Voor elke smoothie heeft u 250 ml van bovenstaand Fresh Fruit Express Smoothie basis fruitsap (100% fruit) nodig. U kunt dus vier heerlijke fruit en groenten smoothies van 400 ml maken (met 150 gr smoothie fruitmix of groentenmix) uit één pak van een liter!

  
Van zo 2-2 t/m zo 9-2 o.a. met
Van
Voor
Boerderij 't Platteland Rabarbercompot 360 gr 
Heerlijk en gezond bij elk hoofdgerecht!
€3,95
€2,95
Peen Zuid-NL per kgRechtstreeks van onze boer Verstegen uit Sevenum. Ongekend zoet!
€0,99
€0,75
Geertsen varkensfiletlappen 225 gr
Heerlijk mager varkensvlees met slagersvakoog gesneden.
€5,30
€4,50
Broekmans Patisserie Christoffel taartje
Twee heerlijke schuimplakken gevuld met chocolade slagroom.
€9,50
€7,95
Fairtrade PLUS koffiepads diverse smaken 36 st
Heerlijke fairtrade koffie met best beoordeelde smaak!
€3,20
€1,67

 
   


Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten